Antena Căutare

O adolescentă a avut surpriza vieții după ce a folosit mașina de spălat. Ce a găsit în interior a speriat-o serios

Spălarea hainelor este o treabă casnică banală, dar Jessica Bruner, o adolescentă din Greene County, a avut parte de o experiență care a făcut-o să privească diferit această sarcină. După ce și-a curățat rufele la mașina de spălat, a dorit să le pună în urcător, doar că a observat o prezență neobișnuită.

masina de spalat din care doua maini scot niste haine colorate Galerie
Spălarea hainelor este o treabă casnică banală, dar Jessica Bruner, o adolescentă din Greene County, a avut parte de o experiență care o va face să privească diferit această sarcină | Shutterstock.com

Adolescenta, în vârstă de 15 ani, s-a speriat îngrozitor când a încercat să mute hainele și o vietate a ieșit de sub hainele ude. ”Când a scos o pereche de pantaloni scurți, am observat capul colorat al șarpelui. Stătea deasupra hainelor, încercând să atace”, a povestit Bruner.

Citește și: Creatura ciudată, cu carapace și coadă ca de șarpe, e acum pe cale de dispariție.Ce este și cum au decis specialiștii sa o salveze

Ce a găsit Jessica Bruner în mașina de spălat

Tânăra crede că șarpele s-a strecurat în coș, în timp ce acesta era așezat pe pământ, în curte. Se mai întâmplă ca familia ei să întindă hainele în grădină.

După ce a făcut o fotografie rapidă, Jessica a încercat să prindă reptila cu un instrument. ”A fost puțin greu de prins pentru că încerca să lovească”, a mai adăugat adolescenta.

Citește și: O femeie a vrut să meargă la baie, dar când a deschis ușa a încremenit. Peste ce a dat

Pentru că era târziu și Jessica Bruner nu a reușit să găsească pe cineva care să ia reptila, ea a căutat pe Facebook și a găsit TRL Reptiles.

„L-am sunat pe Jake Whitehead, a venit imediat și l-a prins cu unul dintre acele cârlige pentru șerpi și l-a pus într-un recipient”, a spus Bruner.

Familia Bruner, obișnuită cu reptilele și animalele din jurul casei

Familia Bruner locuiește într-o zonă împădurită din afara Fair Grove și e obișnuită cu vietățile. Se întâmplă des să găsească șerpi, veverițe și ratoni la subsol și chiar în garaj.

„Te face să te simți puțin nesigur când ai un șarpe pe undeva și nu știi cum a ajuns acolo, dar mergem înainte. Asta face parte din viața la țară despre care oamenii nu îți vorbesc până când ajungi acolo.”, a spus tatăl Jessicăi.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești șarpele din imagine? Reptila nu este deloc ascunsă

Claire Barratt îmbracă cele mai provocatoare ținute și puțini îi ghicesc adevărata vârstă. Câți ani are femeia cu șase c... Fiona Hamilton-Currie a născut un bebeluș de 5,5 kilograme. Cum arată Buddy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x