Antena Căutare

O ambarcatiune care a inspirat un film cu James Bond este de vanzare

Un vas ce a fost construit pentru marina americana in cadrul unui proiect secret si a costat 190 de milioane de dolari a fost scoas la licitatie pe internet.

Potrivit Daily Mail, Sea Shadow a constituit sursa de inspiratie pentru realizarea barcii care a aparut si in filmul „Tomorrow Never Dies" din seria james Bond.

Desi constructia ambarcatiunii a costat 190 de milioane de dolari, acum poate fi cumparata cu un pret mult mai mic. A fost scoasa la licitatie pe un site specializat in vanzarea de produse militare si ofertele au ajuns la doar 100.420 de dolari.

Productia vasului care are 563 de tone a fost finalizata in 1985, dar publicul nu a aflat despre existenta ei decat opt ani mai tarziu.

Vasul a fost scos din functiune in 2006, iar autoritatile americane au incercat sa gaseasca un muzeu in care sa fie expus. In cele din urma, au decis sa il vanda pentru ca sta abandonat intr-un port din California.

Foto: swns.com

Un artist a creat coperti de albume numai din pixeli... La 104 ani, o femeie a sarit cu parapanta si a intrat in Cartea Recordurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x