Antena Căutare

O americanca a trait un an de zile fara sa se priveasca nici macar o data in oglinda

O studenta din Statele Unite a rezistat un an de zile fara sa se priveasca nici macar o clipa in oglinda. Nu si-a vazut imaginea nici macar la propria nunta. Prin acest experiment, tanara a vrut sa sublinieze faptul ca oamenii si mai ales femeile nu trebuie sa se concentreze excesiv asupra felului in care arata.

Kjerstin Gruys s-a luptat ani de zile cu nemultumirea, dusa pana la obsesie, fata de propria silueta. Tanara ajunsese sa manance foarte putin pentru a-si mentine silueta si a avut probleme de sanatate din acest motiv. Dupa ce a scapat de obsesia legata de felul in care arata, tanara a luat decizia de a renunta la oglinzi.

Nu a avut nevoie de mult timp sa se obisnuiasca si a ajuns sa evite oglinzile chiar si cand se machia sau isi cumpara haine. Isi alegea rochiile dupa cat de bine se simtea in ele si apoi isi ruga prietenii sa-i spuna daca se potrivesc.

Kjerstin Gruys nu s-a privit in oglinda nici macar in ziua nuntii, iar sotul ei a inteles-o. Tanara a pus capat experimentului dupa un an.

Revedere emotionanta in SUA! Doi frati s-au intalnit dupa mai bine de 80 de ani!... O chinezoaica a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume la Miss World 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x