Antena Căutare

O britanica a cheltuit mii de lire ca sa-si tatueze corpul cu imagini din "Twilight"

O femeie din Marea Britanie, in varsta de 52 de ani, si-a tatuat pe spate afisul filmului „new Moon”, din seria „Twilight”. Obsesia pentru personajele preferate este atat de mare, incat si-a tatuat pe coaste doua portrete ale lui Edward Cullen, iar pe pieptul ei poate fi admirat blazonul familiei de vampiri, relateaza Daily Mail.

Cathy Ward spune catatuajele sale ii amintesc de o perioada nu tocmai roz din viata ei. In 2009, cantarea cu 38 de kilograme mai mult si era nefericita. O prietena i-a imprumutat prima carte din serie si asa a devenit pasionata de povestea cu vampiri si varcolaci.

Primul tatuaj pe care l-a facut pentru a-si arata aprecierea fata de personajele din „Twilight” a fost chiar afisul filmului „New Moon”. La numai doua saptamani dupa ce si-a acoperit spatele cu personajele preferate, si-a facut un nou tatuaj.

Au urmat atat de multe, incat a cheltuit o avere pentru a le realiza. Pana acum, a investit in pasiunea ei 8.500 de lire sterline, dar estimeaza ca la finalul operei cu care vrea isi imbrace tot corpul suma se va ridica la 25.000 de lire.

Cele mai multe tatuaje il reprezinta pe Edward Cullen, personajul interpretat de Robert Pattinson. „Evident, fac parte din echipa Edward, asa ca cele mai multe tatuaje sunt cu el. Sunt, clar, o fana a lui Robert Pattinson. Asta pentru ca nu este o frumusete clasica – e diferit”, a declarat Cathy Ward.

Foto: Channel 4/Daily Mail

Un iesean a inventat "casa evantai", o locuinta pe care o poti construi in mai putin de o ora!... Ii place blitul: Fiica lui Eminem a primit titlul de Miss...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x