Antena Căutare

O catelusa chihuahua de 1,3 kilograme, declarata pericol public in SUA

O catelusa chihuahua care cantareste putin pe 1,3 kilograme a fost declarat pericol public intr-un oras din Statele Unite. Stapanii animalului au intrat in atentia autoritatilor locale din orasul Windsor dupa ce aceasta a muscat o postarita.

O catelusa chihuahua de 1,3 kilograme, declarata pericol public in SUA
| Windsor Star

Potrivit Huffington Post, postarita care a fost muscata de Molly a raportat incidentul la politie. Din acest motiv, animalul a fost declarat „caine periculos” de catre autoritatile locale. Stapanii lui Molly sunt nevoiti sa ia cateva masuri pentru protejarea populatiei din aceasta cauza.

Mitzie si Jason Scott trebuie sa instaleze in jurul casei mai multe semne pe care sa scrie: „ATENTIE! Caine periculos”. De asemenea, li s-a cerut sa ii faca micutei cateluse chihuahua o asigurare, echivalenta cu cea CASCO pentru autoturisme, in valoare de un milion de dolari.

Mai mult, lui Molly ii va fi implantat un microchip prin care poate fi identificata ca un animal periculos. Stapanii ei nu mai au voie sa o plimbe pe strada decat in lesa si cu botnita, a carei achizitionare este complicata din cauza dimensiunilor reduse ale catelusei.

Prima infografie din lume: dezastrul lui Napoleon in campania din Rusia!... Studiu: Mintea umana, mai inclinata spre religie, decat spre stiinta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x