Antena Căutare

O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”

O creatură care a eșuat la mal i-a făcut pe internauți să aibă coșmaruri. Iată ce este specimenul înspăimântător!

O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. | Reddit ZJM

O creatură marină de-a dreptul înspăimântătoare care a fost văzută la mal pe o plajă din California de Sud a băgat spaima în localnici.

Înfățișarea demnă de fimele de groază i-a făcut pe oameni să creadă că animalul vine „de pe altă lume”, fără să se mai gândească vreo secundă la ce ar putea fi de fapt.

Citește și: A vrut să se pregătească de somn, însă o creatură care stătea pe tavan i-a dat planurile peste cap: „sună poliția, sună pompierii”

Iată ce spun specialiștii despre creatura îngrozitoare și din ce specie face parte!

Articolul continuă după reclamă

Ce este creatura marină care pare „de pe altă lume”

Specimenul a atras atenția a mii de oameni, iar specialiștii au venit cu o serie de clarificări după ce au luat toate variantele în calcul.

Se pare că animalul înspăimântător ar fi o murenă, un pește care face parte din familia Muraenidae, care ar fi eșuat la mal în urmă cu mai mult timp înainte ca aceasta să fie descoperit.

Faptul că animalul căpătase o culoare albicioasă din cauza morții i-a făcut până și pe specialiști să stea puțin pe gânduri, potrivit informațiilor oferite de Tim Daly de la Departamentul Peștelui și Faunei Sălbatice din California pentru SFGATE.

Citește și: O creatură marină a băgat spaima în localnici după ce și-a făcut apariția pe o plajă din australia. Ce este animalul

Murenele sunt destul de des întâlnite în sudul Californiei, acestea trăind în ape puțin adânci, dar pline cu recife în care de pot ascunde, scrie Britannica.

Creatura din imagine a fost găsită în Dana Point, iar internauții au rămas uimiți atunci când au văzut-o în starea avansată de degradare care i-a speriat cu adevărat.

Faptul că murenele nu au solzi, ci o piele groasă și netedă cu maxilare puternice și dinți extrem de ascuțiți i-a făcut pe oameni să creadă că este vorba despre o specie extraterestră care a aterizat pe pământ.

Specimenul a fost văzut încurcat în alge arine și întins de-a lungul nisipului în timp ce dinții ascuțiți îi ieșeau în evidență, iar oamenii au crezut că animalul vine din cu totul altă lume.

Imaginea răspândită în mediul online a făcut furori, iar oamenii și-au dat cu părerea imediat cu privire la ce ar putea fi creatura înfiorătoare:

„Lucrurile astea arată atât de străin. Dar, așa cum au spus alții deja, nu este un extraterestru, ci mai degrabă o anghilă”

„O urăsc”

„Când chestia asta este pe plajă, să nu stai în calea lui. Este o murenă!” sunt doar câteva dintre comentariile de pe Reddit.

Alții au rămas de-a dreptul uimiți de imaginea pe care au văzut-o, considerând ca pot avea oricând coșmaruri cu animalul eșuat la mal.

Iată postarea pe care aplicația îți permite să o vizualizezi doar dacă ai împlinit vârsta de 18 ani!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate

În California se întâmplă des ca diferite animale marine să eșueze la mal, însă localnicii rămân uimiți de fiecare dată, mai ales că acestea sunt mereu diferite față de ceea ce văzuseră până acum.

Valuri fosforescente pe litoralul Mării Negre. Fenomenul a făcut spectacol noaptea trecută pe plajele din Constanța și E... O imagine plină de culori a pus la treabă mii de oameni, dar doar 1 la 100 au putut găsi culoarea „invizibilă”. Tu o vez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 octombrie 2024. Ștefan a câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 octombrie 2024. Ștefan a câștigat 3.500 de lei Marti, 22.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x