Antena Căutare

O cunoscută piesă a formaţiei AC/DC are efecte benefice împotriva cancerului - VIDEO

Și nu ar fi prima dată când melodiile trupei au rol curativ. Melodia ,,Thunderstruck a fost folosită pentru a îmbunătăţi efectul unui tratament împotriva cancerului.

S-a dovedit că piesa ar avea rolul de a grăbi activarea substanţelor chimice folosite în cadrul procesului, mărindu-le rezistenţa în lupta împotriva celulelor canceroase.

,,Până acum, am putut acoperi particulele numai pe jumătate, lăsând cealaltă jumătate expusă. La un moment dat, ne-a venit ideea să folosim un difuzor, pentru a rezolva această problemă. Astfel, în momentul în care l-am pornit, frecvenţele haotice ale vibraţiilor au determinat particulele să se activeze şi să poată fi, astfel, acoperite cu un strat omogen de plasmă", a declarat Nico Voelcker, profesor în cadrul Universităţii din Australia de Sud.

,,Crusta a fost obţinută prin agitarea particulelor cu ajutorul piesei "Thunderstruck", cântată de AC/DC. Învelişul rezultat a avut rolul de a încetini avansarea medicamentului în organism, efect corelat cu numărul de straturi aplicate, care a variat de la două la peste o sută", a mai adăugat echipa coordonată de Voelkel, în articolul publicat din luna februarie, dn revista ,,ACS Applied Materials&Interfaces".

Se pare că melodiile celor de la AC/DC nu au efect doar asupra oamenilor. În anul 2011, un operator de turism din Australia a descoperit că rechinii devin mult mai liniștiți dacă ascultă piese ca: ,,Yo Shook Me All Night Long" sau ,,Back in Black". Pentru acest lucru, au fost montate difuzoare în mediul subacvatic.

Sursa: teamrock.com

Află ce spun degetele despre tine! Testul acesta îți spune ce personalitate ei! Ți se potrivește?... „Singura șansă ca să trăim era să mâncăm din carnea prietenilor morți”! Pedro Algorta a îndurat frigul și a mâncat carne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x