Antena Căutare

O femeie a adoptat un băiețel, apoi a decis să ia în grijă și o fetiță. Ce detaliu a descoperit despre cei doi copii Katie Page

O tânără a decis să adopte un băiețel și, la un an distanță, a înfiat și o fetiță. Totuși, în scurt timp, aceasta a descoperit un detaliu complet neașteptat despre cei doi copii.

o femeie stand langa doi copii care se joaca Galerie
La scurt timp după ce a adoptat băiatul, femeia a făcut o descoperire ce a lăsat-o fără cuvinte | sursa foto: Shutterstock

După o căsnicie eșuată, o tânără pe nume Katie Page a decis că a venit momentul să facă o schimbare majoră în viața sa.

La un an după ce a adoptat un băiețel, femeia a hotărât să aducă în viața ei și o fetiță, dar ceea ce a descoperit după a lăsat-o complet fără cuvinte.

Ce a descoperit o tânără, după ce a adoptat doi copii, la distanță de un an

Când a divorțat, Katie Page și-a dat seama că a venit momentul să treacă la o altă etapă din existența sa. Și-a schimbat locul de muncă, și-a cumpărat o casă nouă și s-a apucat apoi să renoveze locuința, pentru ca aceasta să fie exact așa cum și-o dorește. Și totuși, după toate aceste lucruri, femeia din Colorado (Statele Unite ale Americii) a simțit că își dorește mult mai mult.

După câteva săptămâni petrecute în noua sa casă, reprezentanții bisericii din oraș i-au trimis un mail prin care o întrebau dacă este dornică să țină în gazdă copii abandonați.

Citește și: O mamă a montat camere de supraveghere în dormitorul bebelușului, dar când a privit imaginile a descoperit un lucru bizar

Katie Page a fost puțin speriată la început de toată această propunere și de tot ceea ce implica îngrijrea unui copil, dar ceva din ea o îndemna să meargă mai departe. După ce a analizat binie această posibilitate, tânăra a decis să facă pasul cel mare. Inițial, aceasta a luat în grijă un bebeluș de doar patru zile, abandonat în spital, și după 11 luni a putut oficial să îl adopte. Cel mic fusese expus consumului de droguri în timpul sarcinii și, în ciuda demersurilor făcute de autorități, nu I s-au găsit părinții biologici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La două săptămâni după ce băiatul (pe nume Grayson) i-a devenit în mod oficial fiu, Katie Page a primit un telefon de la fundație, prin care era întrebată dacă mai poate lua un copil în grijă, născut în urmă cu patru zile. Și de data aceasta, bebelușul fusese expus la droguri în timpul sarcinii și a fost abandonat la același spital ca Grayson. Fără să stea pe gânduri, femeia a luat fetița acasă, ca s-o îngrijească.

Citește și: O mamă a privit ecografia bebelușului său și a descoperit ceva complet neașteptat. Ce a apărut în imagine a lăsat-o fără cuvinte

În scurt timp însă, aceasta a observat un detaliu extrem de bizar: numele mamei de pe brățara fetiței, primită în maternitate, era același cu numele femeii care l-a născut pe Grayson. Apoi, cerând foile de internare în spital, Katie a descoperit că data nașterii era aceeași, deci aceeași femeie născuse cei doi copii, la distanță de un an, arată cei de la mirror.co.uk.

După numeroase cercetări, cei de la fundație au confirmat bănuielile femeii: cei doi copii erau frați. În scurt timp, aceasta a adoptat și fetița, pe care a numit-o Hannan. Și povestea nu se oprește aici!

Mama biologică a celor doi a mai născut un copil, al treilea, care a fost abandonat și a ajuns tot în grija tinerei Katie, care plănuiește să înfieze și pe frățiorul mai mic, pentru ca cei trei frați să crească împreună.

Doi tineri s-au mutat într-un cartier nou, dar când au ieșit la plimbare au făcut o descoperire ce i-a copleșit. Peste c... Cum arată Heather Johnson, femeia care măsoară 150 cm în șolduri și fiecare coapsă are 86 cm. Proporțiile ei sunt date d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x