Antena Căutare

O mamă a privit ecografia bebelușului său și a descoperit ceva complet neașteptat. Ce a apărut în imagine a lăsat-o fără cuvinte

O femeie însărcinată a mers să își facă o ecografie de control ca să se asigure că bebelușul este bine, dar nu i-a venit să creadă atunci când a văzut ce apare în imagine, pe monitor.

imagine cu o mama privind ecografia bebelusului sau Galerie
O femeie a dezvăluit ce lucru neașteptat a descoperit privind ecografia bebelușului său | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este întâmplarea prin care a trecut o mamă pe nume Stacey Astley, în vârstă de 38 de ani, din Taunton, Somerset (Marea Britanie).

După ce a pierdut trei sarcini, femeia a reușit să rămână din nou însărcinată. Totuși, în timpul unui control făcut ca să se asigure că bebelușul este bine, ceva incredibil s-a întâmplat. Când a privit imaginea de la ecografie, britanica a trăit o surpriză de proporții.

Ce a observat o femeie atunci când a privit imaginea de la ecografia bebelușului său

Stacey Astley a suferit extrem de mult după ce a pierdut trei sarcini. Totuși, bucuria i-a curprins sufletul atunci când a aflat faptul că este din nou însărcinată. Încă de la început, aceasta a suferit de anxietate, sângerări și alte probleme medicale.

Dornică să se asigure că sarcina decurge cât mai normal cu putință și că bebelușul este bine, britanica a decis să facă mai des controale. Totuși, atunci când era în săptămâna 20 de sarcină, un lucru complet neașteptat s-a întâmplat.

Citește și: Medicii i-au spus că va naște 7 copii, dar a avut o surpriză uriașă când a intrat în sala de nașteri

Atunci când a făcut o ecografie și a privit mai atent imaginea, surpriza a fost una de proporții. În poză, femeia susține că a observat o față misterioasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„După trei sarcini pierdute am decis că trupul meu a trecut prin destule și că are nevoie de o pauză. Dar cinci săptămâni mai târziu am aflat că sunt din nou gravidă. Am fost speriată și am făcut imediat ecografie, din cauza istoricului meu. Medicul de la ecografie mi-a zis că sunt anumite probleme, dar că am șanse să nasc un copil sănătos. Am mai așteptat zece zile până la următoare ecografie, căci am început să am hemoragii. Eram pregătită pentru cele mai rele vești. Dar apoi am auzit bătaia inimii bebelușului. Au fost și alte incidente și alte sângerări, dar copilul era bine. Apoi, ca prin minune, problemele au dispărut. La următoarea ecografie a apărut chipul unui înger în imagine. Am privit și nu mi-a venit să cred, dar clar am simțit că am parte de protecție. Un înger păzitor se vede clar în această ecografie”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Citește și: O femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Al doilea copil a fost văzut pe ecografie târziu. Fenomen rar

Femeia a reușit să nască un copil la termen și, chiar dacă au mai fost mici probleme medicale, doctorii au reușit să le rezolve pe toate. Azi, Stacey Astley din Marea Britanie este o mamă extrem de fericită.

Aceasta este convinsă că în poza cu ecografia bebelușului său a apărut chipul unui înger și că acesta a fost semnul clar că cineva sau ceva avea să vegheze ca totul să decurgă bine. Povestea a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii.

Doi soți au cumpărat o casă fără să o verifice înainte și abia apoi au descoperit ce „secret” ascunde locuința. Peste ce... Femeia care a avut o aventură cu iubitul cele mai bune prietene. Au rămas împreună 12 ani și l-a ajutat să o ceară în că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x