Căutare Live

O femeie a cumpărat un dulap vechi second hand și a trăit o surpriză uriașă! Peste ce a dat când a deschis sertarul

O femeie a decis să cumpere niște mobilă veche, la mâna a doua. Surpriza a fost mare atunci când a descoperit ce se află într-unul dintre sertarele unui dulap.

O tânără a dezvăluit peste ce obiect neașteptat a dat, când a deschis un dulap vechi de lemn

sursa foto: Shutterstock

O tânără care își spune Valencia pe TikTok a dezvăluit urmăritorilor săi situația incredibilă prin care a trecut atunci când a decis să achiziționeze niște mobilă second hand. Totuși, în niciun moment femeia nu s-a așteptat să treacă printr-o experiență ce pare desprinsă dintr-un film.

Ce a găsit o tânără în dulapul pe care l-a cumpărat de la second hand

Întâmplarea a fost relatată prin intermediul unui clip video postat pe celebra platformă TikTok în data de 8 iunie și, până în prezent, filmarea a adunat mai bine de jumătate de milion de vizualizări și numeroase reacții de la oameni din toată lumea. Unii, ceva mai sceptici, au acuzat-o că totul pare mult prea greu de crezut ca să fie adevărat.

Citește și: O femeie a găsit o cameră secretă în spatele unui dulap vechi. Ce a descoperit înăuntru

Valencia este pasionată să cumpere mobile veche și s-o recondiționeze, ca aceasta să pară ca nouă și să fie bună de folosit chiar și în case cu design modern. Ideile femeii sunt extrem de apreciate și mai bine de o sută șaptezeci de mii de persoane o urmăresc pe femeia din San Diego, California (Statele Unite ale Americii).

Recent însă, aceasta a avut parte de surpriza vieții sale atunci când a descoperit ce se află într-unul dintre sertarele unei dulap vechi, cumpărat recent.

@valenciavibing

The universe is crazy ##foryou ##fyp ##thrifted ##storytime ##crazy

♬ Aesthetic - Xilo

„Am cumpărărat acest dulap astăzi și când am venit acasă am început să mă uit cu atenție prin sertare, ca să îl golesc de obiectele ce mai rămân de obicei în mobile veche, la mâna a doua. Am dat peste o bucată de hârtie mototolită și veche, asemeni unui bilet. Scria cât se poate de clar numărul de telefon de la casa mea. Notat ca fiind al lui Carly, și numărul de telefon mobil al mamei mele. Doar că numărul de la casă nu mai există de 10-15 ani. Carly este sora mea mai mică, iar acela era numărul de telefon de acasă de la noi. Care erau șansele să găsesc de vânzare un astfel de dulap?”, a dezvăluit Valencia, potrivit celor de la Dailystar.co.uk.

Tânăra s-a filmat în timp ce povestește întreaga întâmplare și, așa cum era de așteptat, clipul video a făcut senzație și a devenit viral. În prezent, acesta are mai bine de jumătate de milion de vizualizări pe TikTok.

Unii au fost de părere că soarta are obiceiul de-a aduce înapoi lucrurile ce ne aparțin, în timp ce alții au considerat că povestea nu este una reală. Cert este faptul că nu în fiecare zi se întâmplă o astfel de situație.

Iluzie optică virală. Poți să găsești leopardul din imagine? Puțini sunt cei care reușesc... Ea e femeia care a mâncat doar fructe în ultimii 7 ani. Cum arată azi Sasa Dedic...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x