Antena Căutare

O femeie a fost amenințată de vecin pentru ceva ce toată lumea face în propria locuință. De la ce a pornit totul

Cu siguranță nu este ușoară viața la bloc, însă pentru o femeie a devenit chiar un coșmar. Aceasta a fost amenințată de un vecin.

colaj tânără și tânăr, stând pe canapea, care se uită supărați spre tavan și picioare de femeie pe podea de lemn Galerie
Viața unei femei a devenit un coșmar din cauza vecinilor | Shutterstock

Traiul la bloc poate fi dificil pentru mulți și nu este un secret că fiecare trebuie să contribuie la menținerea curățeniei, a liniștii publice și la buna desfășurare a vieții de zi cu zi în comunitate.

O femeie a rămas fără cuvinte după ce a primit un mesaj de amenințare de la un vecin. Motivul pentru supărarea acestuia i-a indignat pe mulți.

Citește și: Declarațiile dureroase ale vecinilor lui Mile Povan. Ce s-a întâmplat în locuința artistului. Cântărețul a murit fulgerător

O femeie a fost amenințată de vecin pentru ceva ce toată lumea face în propria locuință. De la ce a pornit totul

Conform unei surse, femeia a primit un mesaj în care un vecin o amenința pentru că merge desculță prin casă. Aceasta a fotografiat mesajul și l-a postat în mediul online, devenind rapid viral.

Nu a fost singura care a considerat motivul disputei unul mai mult decât bizar. Vecinul o amenința cu Poliția pentru simplul fapt că merge desculță prin propria locuință.

Citește și: De ce Liviu Vârciu se ceartă cu vecinii săi. Actorul nu s-a mai abținut: „Oameni care au probleme, în general”

Biletul lăsat de vecin conține următorul mesaj:

„NU MAI MERGE DESCULȚĂ

Dacă o să continui să mergi desculță, mai ales în timpul orelor de odihnă (22:00 - 06:00) o să te denunț la POLIȚIE pentru deranjarea liniștii publice.”

Citește și: Anamaria Prodan a făcut turul casei sale din Las Vegas. Cum arată vila: „Am vecini celebri”. Imagini inedite din interior | VIDEO

Bărbatul a folosit cuvântul „Ruhezeit”, care se referă la orele de odihnă în Germania. Ruhezeit se aplică în timpul săptămânii între orele 22:00 și 06:00, dar și în zilele de duminică, pe tot parcursul acestei zile.

Reacția internauților a fost la fel cu cea a femeii. Aceștia nu și-au putut explica cum poate face cineva gălăgie dacă merge desculț prin casă.

Citește și: Ce a putut face un șofer care își găsea mereu locul de parcare ocupat de același vecin. Mulți nu s-au așteptat la așa ceva

„Cum poate face mai mult zgomot mergând desculță decât încălțată?” se întreabă unul dintre ei.

Alții au sfătuit-o să umble prin casă doar cu cizme foarte grele, „cu multe lanțuri metalice”.

Citește și: Scriitor din Deva, reclamat de un vecin la Asociația de proprietari pentru că are prea multe cărți. Ce a declarat Daniel Iancu

Nu a durat mult până ce oamenii au început să împărtășească propriile experiențe negative cu vecinii: „Am trecut și eu prin asta. Jur că nu făceam nimic ieșit din comun. Mergeam la toaletă și deschideam dulapuri, chestii normale. Mai mult, n-am auzit niciodată vreun zgomot la cei de deasupra mea. Cu toate acestea, vecinii de sub mine erau de părere că nivelul de zgomot din apartamentul meu noaptea era de nesuportat.

Citește și: Ce a pățit un bărbat din Cluj din cauza cocoșului pe care îl creștea lângă un bloc. Vecinii nu l-au iertat

L-au tot sunat pe proprietar în toiul nopții să se plângă. Am încheiat contractul în cele din urmă, pentru că era prea mult pentru mine. Prorietarul mi-a spus că o să vândă, pentru că din cauza problemelor de sănătate nu mai putea nici el să suporte situația.”

Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu feme... Un magazin, închis după ce toți angajații și-au dat demisia în același timp, printr-un mesaj. Ce au putut să-i scrie pat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x