Antena Căutare

O femeie a fost arestată pentru că a apelat de peste 2.700 ori serviciul de urgență. Motivul incredibil pentru care o făcea

O femeie a fost arestată după ce a sunat de mai bine de 2.700 de ori la serviciul de urgență. Ea acuza stări de rău, dar refuza întotdeauna ajutorul atunci când paramedicii soseau.

o tanara care lucreaza la serviciul de urgenta pe post de operator callcenter
O femeie a fost arestată după ce a sunat de mai bine de 2.700 de ori la serviciul de urgență. Ea acuza stări de rău, dar refuza întotdeauna ajutorul atunci când paramedicii soseau. | Shutterstock.com

Niroko Hatagami, o femeie din Japonia a fost arestată după ce ar fi efectuat 2.761 de apeluri de urgență false timp de trei ani.

Oficialii susțin că aceasta a efectuat apelurile de pe telefonul mobil și prin alte mijloace timp de cel puțin doi ani și nouă luni, între august 2020 și mai 2023.

Citește și: Ea este tânăra care seamănă izbitor de tare cu Denisa Răducu. Cum a reacționat tatăl cântăreței când a auzit de această fată

O femeie a fost arestată pentru că a sunat de peste 2.700 de ori la serviciul de urgență. Motivul incredibil pentru care o făcea

Niroko a recunoscut că dădea telefoane atât de acasă, cât și din alte locații din cartierul său, deoarece se simțea ”singură și dorea ca cineva să o asculte [...] și să-mi acorde atenție” a relatat presa locală, conform Metro.

În perioada în care a făcut falsele cereri, s-a plâns autorităților de dureri de stomac, supradoze de droguri, dureri de picioare și alte probleme medicale minore.

La sosirea ajutoarelor, ea refuza ajutorul medical, negând că ar fi efectuat vreun apel. Arestarea ei a avut loc după ce Departamentul de pompieri Matsudo a depus o plângere la poliție la 20 iunie.

Citește și: Creatura ciudată surprinsă în pădure de un bărbat. Ce este vietatea de care i-a fost teamă să se apropie

Ce riști în România dacă apelezi abuziv 112

În România, alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție se sancționează cu amendă de la 2.000 de lei la 4.000 de lei sau prestarea de la 200 de ore la 400 de ore de activități în folosul comunității.

Conform infofinanciar.ro, apelarea abuzivă constă în apelarea repetată, cu rea intenție, a numărului 112, fără ca apelantul să justifice o stare care necesită acțiunea agențiilor specializate de intervenție, sau apelarea numărului 112 pentru a aduce injurii operatorilor, explică polițiștii.

Și persoanele cu deficiențe de auz sau de vorbire au la dispoziție un număr special la care pot solicita ajutor în situații de urgență, acest serviciu, care de asemenea este gratuit, fiind SMS 113. Și apelarea abuzivă a acestui număr se sancționează.

Citește și: O mamă privea pozele cu fetița ei și a observat că aceasta are un semn ciudat la ochi. Medicii i-au dat un diagnostic dureros

Creatura ciudată surprinsă în pădure de un bărbat. Ce este vietatea de care i-a fost teamă să se apropie... Ea este tânăra care seamănă izbitor de tare cu Denisa Răducu. Cum a reacționat tatăl cântăreței când a auzit de această ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x