Antena Căutare

O femeie a vrut să își scoată ilegal copilul din țară. Cum a încercat să îl ascundă aceasta de polițiștii de frontieră

O femeie și-a ascuns copilul de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să îl scoată ilegal din țară. Mama le-a spus poliţiştilor că nu a mai avut timp să schimbe paşaportul expirat al copilului şi s-a hotărât să-l ascundă pentru a-l trece graniţa.

O femeie și-a ascuns copilul de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să îl scoată ilegal din țară. Mama le-a spus poliţiştilor că nu a mai avut timp să schimbe paşaportul expirat al copilului şi s-a hotărât să-l ascundă pentru a-l trece graniţa.

Femeia, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Prahova, călătorea ca pasager într-un autoturism înmatriculat în România, iar în timpul controlului efectuat asupra mașinii la Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac – Nagylak, judeţul Arad, poliţiştii au descoperit copilul, ascuns sub rochia femeii. În urma verificărilor s-a stabilit că minorul este cetăţean român, are 10 de ani şi este fiul femeii.

„La cercetări, persoana în cauză a declarat că împreună cu şoferul autoturismului au observat că paşaportul minorului este expirat şi deoarece nu mai aveau timp să depună actele pentru un alt paşaport, au hotărât să-l ascundă, pentru a-l scoate din ţară”, arată poliţiştii de frontieră într-un comunicat.

Potrivit acestora, femeia este cercetată acum pentru participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Peste 10.000 de turişti au vizitat Muzeul Astra din Sibiu, cu ocazia Zilei Universale a Iei... Podul realizat numai din frânghii este refăcut în fiecare an de către localnici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x