Antena Căutare

O femeie a intrat în baie, unde a făcut o descoperire „înfiorătoare”. Ce se afla lângă cabina de duș

O femeie din Australia le-a cerut ajutorul oamenilor dintr-un grup de Facebook, după ce a făcut o descoperire nedorită în baie.

Colaj cu fire din covorul de duș Galerie
O femeie din Australia le-a cerut ajutorul oamenilor dintr-un grup de Facebook, după ce a făcut o descoperire nedorită în baie. | Facebook

Australianca a publicat pe un grup de Facebook o fotografie din baia ei, întrebându-i pe oameni: "Cum v-ați descurca cu asta?". Mulți dintre cei care au văzut imaginea au mărturisit că s-au speriat pentru că au crezut că femeia avea de-a face cu o sumedenie de viermi.

Karyina, din Queensland, Australia, a postat fotografia pe grupul de Facebook "Cleaning & Organising Inspiration Australia" pentru a întreba dacă cineva o poate ajuta cu un sfat în situația ei dificilă. Mulți au crezut că în baie se aflau viermi, potrivit ladbible.com.

Citește și: O femeie a cumpărat banane și când a deschis punga a avut o surpriză uriașă. Ce se afla printre fructe: „La asta nu mă așteptam”

Cei care au văzut imaginea postată de femeie au crezut că sunt viermi

„Doamne, am crezut că sunt viermi”. „S-a mai speriat cineva crezând că sunt viermi de vreun fel?!", „M-am uitat un minut, până să-mi dau seama că nu sunt viermi”, au fost câteva dintre comentariile celor care au văzut fotografia publicată de femia pe nume Karyina.

De fapt, femeia nu se confrunta cu viermi, ci cu murdărie. Micuții „viermi”, erau firișoare din covorul din baie, lipite de gresie.

Citește și: Un bărbat a ajuns acasă și a mers să-și vadă câinele, însă altceva se afla în patul patrupedului. Ce era în locuință

Femeia voia sa curețe baia și a scos covorașul, iar când s-a întors a observat că are o misiune foarte dificilă, motiv pentru care a cerut sfaturi de curățenie. "Ce coșmar, habar nu aveam că se poate întâmpla așa ceva", a comentat cineva după c eși-a dat seama că în imagine nu erau viermi, ci resturi de material din covorașul de baie, lipite de gresie.

Citește și: O femeie a vrut să-și cumpere o pungă de popcorn de la supermarket și a avut parte de surpriza vieții ei. Ce a găsit în interior

Câțiva oameni au sfătuit-o pe femeie ce să facă pentru a îndepărta murdăria. Cineva i-a indicat o soluție de curățare, în timp ce altcineva i-a suferat că apa fierbinte s-ar putea să o ajute. Altcineva a sfătuit-o să "toarne niște diluant pentru vopsea și să o răzuiască cu o racletă de plastic pentru vopsea", "Am avut acest lucru pe podeaua mea de gresie și singurul lucru care a funcționat pentru mine fără nicio deteriorare a fost un mop cu abur cu o perie - fiți foarte atenți dacă folosiți alte produse, s-ar putea să zgâriați sau să deteriorați culoarea gresiei", i-a spus alticineva.

Citește și: Un tată a încremenit de spaimă și a sunat la poliție când a făcut o descoperire neașteptată în sufragerie. Ce intrase în casa lui

Medicii i-au zis că va muri la 2 ani, dar azi are 25 și e un miracol medical. Christopher Alvarez e vedetă pe Instagram... O spirală misterioasă a apărut pe cerul din Alaska și a stârnit un val de reacții virale. Ce era, de fapt, semnul mister...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x