Antena Căutare

O femeie a născut un bebeluș macrosom de 7,32 de kilograme! Cum a arătat copilul la naștere. Imaginile au devenit virale

O femeie a adus pe lume un bebeluș ce a cântărit la naștere incredibila greutate de 7.32 de kilograme! Imaginile cu copilul au devenit virale.

imagine cu o femeie nascand Galerie
Femeia a adus pe lume un copil macrosom | sursa foto: Shutterstock

O mamă în vârstă de 27 de ani a fost mai mult decât uimită atunci când medicii i-au spus că a născut un copil perfect sănătos, cu o greutate incredibilă de 7.32 de kilograme. Fotografiile cu bebelușul macrosom au făcut rapid înconjurul lumii. Acesta este cel de-al șaselea copil al femeii.

O femeie a adus pe lumea un bebeluș cu o greutate de 7.32 de kilograme. Imaginile cu copilul au devenit virale

În luna ianuarie a acestui an, Cleidiane Santos dos Santos în vârstă de 27 de ani din Brazilia l-a adus pe lume pe Angerson, cel de-al șaselea copil al său. Atunci când i-a venit termenul, mama a mers la spital și medicii au pregătit-o pentru naștere. Surpriza însă avea să fie una mare pentru toți.

Citește și: O mamă a verificat camera video din dormitorul bebelușului și a observat că acesta nu era singur. Ce era lângă copil

Inițial, femeia credea că fătul are în jur de patru kilograme, însă așteptările ei aveau să fie depășite în cel mai uimitor mod posibil.

„Am crezut că are patru kilograme, dar s-a dovedit că avea șapte kilograme”, a spus mama în vârstă de 27 de ani din Brazilia, arată cei de la people.com.

Citește și: Imaginile inedite cu un bebeluș care s-a născut, deși mama sa a folosit metode contraceptive. Ce ținea micuțul în mână la naștere

Angerson s-a născut printr-o operație de cezariană pe 18 ianuarie, la Hospital Padre Colombo din Parintins, o comună din Brazilia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bebelușul gigant a făcut senzație în spital și nu numai, căci în scurt timp fotografiile cu el au devenit virale și au făcut rapid înconjurul lumii. Potrivit declarațiilor făcute de către reprezentanții spitalului, acesta este cel mai mare bebeluș născut în Brazilia.

Citește și: Bebelușul din imagini cântărește aproape 10 kg la 5 luni. Mămica lui i-a făcut un cont și l-a postat pe Internet: „Foarte drăguț”

Potrivit celor de la Guiness World Words, topul recordurilor este dominat în prezent de un copil care s-a născut în Italia, în 1955, și a cântărit la naștere 10,20 kilograme.

După ce a fost atent monitorizată de către medici timp de câteva zile, femeia a fost externată și s-a putut duce acasă, acolo unde o așteptau ceilalți cinci copii ai săi. Mama este extrem de mândră de fiul său, dar și recunoscătoare medicilor pentru modul în care a fost ajutată să nască în siguranță. Imaginile cu bebelușul macrocom au devenit virale și au stârnit numeroase reacții în rândul internauților. Un detaliu i-a uimit pe mulți și anume faptul că bebelușul arată ca și când ar avea deja câteva luni.

O femeie a pus câteva linguri de lemn într-o oală cu apă fierbinte. Ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte: „Dumnezeule!... Cum au reacționat oamenii dintr-un magazin când un bărbat deghizat în Spiderman a lovit o femeie. Nu se așteptau la ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x