Antena Căutare

O mamă a verificat camera video din dormitorul bebelușului și a observat că acesta nu era singur. Ce era lângă copil

Când Kelly De Alba a primit o notificare de la camera de monitorizare pusă în camera bebelușului, într-o noapte de februarie 2022, s-a gândit că probabil că era doar copilul care se mișcă. Ce a văzut în imagini.

Când Kelly De Alba a primit o notificare de la camera ei pentru bebeluș într-o noapte de februarie 2022 și s-a gândit că probabil că era doar copilul, care se mișcă. Ce a văzut în imagini.

Profimediaimages.ro

Când Kelly De Alba a primit o notificare de la camera ei pentru bebeluș, într-o noapte de februarie 2022, s-a gândit că probabil că era doar copilul care se mișcă. Dar când a deschis aplicația, mama a văzut că bebelușul ei avea un vizitator. Cineva stătea în pătuțul lui Kallie: micuța pisică neagră a familiei, Luna.

Citește și: Doi părinți au ajuns la închisoare după ce fiica lor, care avea 146 kg la 16 ani, a fost găsită moartă în casă. Ce s-a descoperit

Ce se observă pe imaginile surprinse în dormitorul copilului

„Am primit o notificare, așa că am deschis-o și am văzut-o pe Luna care se freca de Kallie”, a spus De Alba pentru The Dodo. Ea a adăugat: „Camera era chiar în fața ei și amândouă se uitau la ea în genul: „Mamă, te rog nu ne despărți. Te rog nu. Lasă-ne să stăm.”

De Alba a postat filmarea pe TikTok, iar oamenii au fost încântați de relația dintre Luna și Kallie.

Din păcate, mama nu le-a putut lăsa pe Luna și Kallie să petreacă noaptea împreună. „[Luna] știe că atunci când o aude pe mama venind, nu ar trebui să fie în pătuț decât dacă suntem noi acolo”, a spus De Alba.

Kallie și Luna sunt cele mai bune prietene din ziua în care femeia a adus pisica acasă de la adăpost. De îndată ce Luna a simțit mirosul bebelușului, a știut că erau menite să fie împreună.

„Ea a sărit instantaneu pe scaunul de mașină al lui Kallie [la adăpost]. Și am spus: „Nu pot pleca fără această pisică. Este the one.”, a mai explicat mama.

Citește și: Un bărbat a supraviețuit 31 de zile în jungla amazoniană doar cu viermi și propria urină. Cum a fost găsit

Luna și Kallie au o legătură profundă, dar pisica este, de asemenea, foarte apropiată de frații mai mari ai copilei. Ea doarme cu ei noaptea - când nu se strecoară în pătuțul lui Kallie - și îi lasă să o ghemuiască fără să se lupte.

Dar Luna își găsește întotdeauna drumul înapoi la copilul Kallie. „De la început, a fost pisica lui Kallie”, a spus De Alba. „Este literalmente o legătură între copil și pisică.”

„Nu contează unde se află, Luna pare să fie întotdeauna chiar lângă [Kallie]”, a adăugat Kelly. Luna nu este foarte vocală, dar miaună de fiecare dată când aude numele lui Kallie. Și Kallie reacționează la fel când mama ei o aduce pe Luna. „Ea primește cel mai mare zâmbet de fiecare dată”, a spus De Alba.

Sunt împreună cea mai mare parte a zilei, fie că se plimbă în jur, fac mizerie, mănâncă gustări sau trag un pui de somn. Luna încă încearcă să intre în patul lui Kallie când poate, dar ajunge să doarmă cu copiii mai mari noaptea și cu Kallie pe timp de zi.”, a mai zis mama.

@kellydealba PT. 2 When your cat manages to get the door open to get to her baby.. Their bond amazes me. Don’t worry mommy was there within a minute 🥰#corememory ♬ you are my sunshine - christina perri

Citește și: Ce decizie a fost luată în blocul unde un cuplu face amor pe holul comun. Cei doi au fost prinși de fiecare dată

Doi părinți au ajuns la închisoare după ce fiica lor, care avea 146 kg la 16 ani, a fost găsită moartă în casă. Ce s-a d... Ea este femeia care a fost însărcinată în fiecare an din cei 12 de mariaj. Cum se descurcă cu 12 copii și de ce vrea mai...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x