Antena Căutare

O femeie a vrut să-și mărească buzele, dar a ajuns de urgență la spital. Ce i-a făcut asistenta medicală de la salon

O femeie a vrut să își mărească buzele și să își facă injecții în pomeți, dar a ajuns de urgență la spital. Aceasta a povestit ce i-a făcut asistenta medicală de la salonul de înfrumusețare și prin ce coșmar a trecut.

o femeie care recurge la procedura de inectii cu filler in buze Galerie
O femeie a vrut să își mărească buzele, dar a ajuns de urgență la spital | sursa foto: Profimedia

Aceasta este situația prin care a trecut Kerry Parry în vârstă de 43 de ani, din Doncaster, South Yorkshire (Marea Britanie). Găsind o ofertă ce includea injecții cu acid hialuronic în pomeți și o procedură de mărire a buzelor la prețul de 380 de lire sterline, mama a decis să profite de ocazie, ca să își ofere un mic răsfăț pentru a se simți mai bine.

Doar că, în scurt timp, buzele au început să i se umfle mult prea tare, așa că a recurs la o altă procedură, prin care este injectată o substanță menită să dizolve filler-ul. Și aici a început coșmarul.

O femeie și-a făcut injecții cu acid hialuronic în buze și în pomeți, dar a ajuns de urgență la spital

Kerry Parry a mărturisit faptul că trecea printr-un moment greu, căci una din rudele sale apropiate se confrunta cu grave probleme de sănătate. Ca să treacă mai ușor peste aceste momente și să își ofere un mic moment de răsfăț, britanica a decis să profite de o ofertă ce includea injecții cu acid hialuronic în buze și în pomeți, la prețul de doar 380 de lire sterline.

N-a mai stat pe gânduri, așa că și-a făcut programare. Totuși, la scurt timp de la finalizarea procedurilor de înfrumusețare, femeia a observat că buzele sunt prea mari. A revenit la salon peste câteva zile și asistenta medicală care se ocupa de proceduri a decis să îi facă alte injecții ca să dizolve filler-ul în exces, doar că ceva neașteptat s-a întâmplat. Fața clientei a început să se umfle și, din spusele sale, a ajuns să fie de trei ori mai mare.

Citește și: Andrea Ivanova, femeia cu cele mai mari buze din lume, vrea să aibă buzele și mai mari. Ce au averizat-o medicii

Se pare că asistenta medicală testase înainte dacă doamna în cauză este alergică la substanțele folosite, dar a ignorat micile semne apărute înainte de procedură și a decis să continue, explicând că știe ce face și că are experiență de mulți ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Văzând cât de gravă este situația, femeia a chemat imediat ambulanța ca să fie dusă la spital. Pe drum, paramedicii au făcut eforturi mari, i-au pus mască de oxigen și i-au administrat antihistaminice, pentru a opri puternica reacție alergică pe care o făcuse femeia.

Citește și: Cum să ai buze mai mari, dar cu aspect natural. Trucul la care apelează vedetele

La spital, după ce a fost consultată de medici, britanica a aflat faptul că a făcut o ocluzie vasculară. Practic, soluția folosită ca filler pentru buze și pomeți i-a blocat anumite vase de sânge, oprind astfel circulația sanguină. Ulterior, injecțiile folosite ca să dizolve acidul hialuronic i-au declanșat în corp o reacție de șoc anafilactic și acesta a fost momentul în care femeia a observat că avea capul „de trei ori mai mare”.

„Persoana care mi-a făcut injecțiile la salonul respectiv era o asistentă medicală, am crezut că știe ce face și am avut încredere în ea. Am ajuns să am vasele de sânge blocate de la acidul hialuronic. Buzele mi s-au triplat. Am știut că ceva nu este în regulă. A fost cea mai urâtă experiență din viața mea. Niciodată nu m-am mai simțit atât de speriată”, a mărturisit Kerry Parry, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Acum, britanica se simte mult mai bine, dar a decis să își facă publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a ajuta pe alții să învețe din greșelile sale.

El este bărbatul care doarme chiar și 25 de zile pe lună, fără oprire. Ce a recunoscut soția lui Pukharam... O fată de pastor a renunțat la viața bisericească și acum își pozează corpul, câștigând milioane. Cum arată Nala Ray...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x