Antena Căutare

O femeie, care a dispărut acum opt ani, s-a reîntors și spune că nu a dispărut, de fapt, niciodată. Cum a fost posibil

O femeie care a dispărut la vârsta de 20 de ani a reapărut opt ​​ani mai târziu și susține că nu a dispărut, de fapt, niciodată.

peisaj cladiri Galerie
O femeie, care a dispărut acum opt ani, s-a reîntors și spune că nu a dispărut, de fapt, niciodată. Cum a fost posibil | Shutterstock

Lisa Hu, în vârstă de 31 de ani, s-a înstrăinat de familia ei și au raportat-o ​​dispărută pe 8 decembrie 2015. Ea a fost văzută ultima oară la blocul 900 de pe strada 34 din Oakland, California, scrie Metro.co.uk.

Citește și: Un băiat dat dispărut în urmă cu 8 ani, când era adolescent, a fost tot timpul acasă cu mama sa. Cum explică poliția cazul bizar

O femeie, care a dispărut acum opt ani, s-a reîntors și spune că nu a dispărut, de fapt, niciodată. Cum a fost posibil

La acea vreme, familia lui Hu a spus că ea era în stare bună, atât fizic, cât și psihic.

Hu a contactat Departamentul de Poliție din Oakland și a spus că nu a dispărut niciodată, a raportat publicația străină.

Ea a fost scoasă de pe lista persoanelor date dispărute, duminică după-amiază, după ce autoritățile au găsit-o și au confirmat că este în siguranță.

Poliția nu a dezvăluit unde se afla Hu în timp ce ea a fost considerată dispărută. Ei au spus doar că nu a fost rănită sau ținută împotriva voinței ei, potrivit CBS News. Totodată, tânăra s-a reîntâlnit cu mama ei.

Citește și: Un bărbat, care a dispărut de acasă pentru a putea slăbi, s-a întors după 7 luni. A deschis ușa, însă nu s-a așteptat la asta

Departamentul de poliție a stabilit că nu a fost implicată nicio răpire. I-au închis cazul și au șters postările din mediul online, în căutarea sa, pentru a-i respecta confidențialitatea.

Hu a fost găsită la mai puțin de o lună după ce Alicia Navarro, o tânără de 18 ani care a dispărut cu câteva zile înainte de a împlini 15 ani, a intrat într-o secție de poliție din Montana, la mai mult de 1.000 de mile de casa ei din Arizona, pentru a se scoate de pe lista persoanelor dispărute.

Ca și Hu, Alicia s-a reunit cu mama ei și a spus că nu a suferit niciun tip de violență pe perioada dispariției.

Cazul misterios al Aliciei a stârnit controverse, deoarece un bărbat a fost arestat într-un apartament de pe lângă secția de poliție, martorii spunând că au văzut o fată asemănătoare ei ieșind din aceeași cameră.

Pe măsură ce interesul pentru cazul Aliciei a continuat la sfârșitul lunii iulie, mama ei, Jessica Nunez, a postat un videoclip emoționant pe Facebook, în timp ce le-a mulțumit internauților pentru ajutor.

Cine este singura persoană care nu ar rezista să locuiască pe o altă planetă, conform oamenilor de știință: „Nu s-ar ada... Bărbatul, care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpă, și-a obligat „soția” să-i tatueze numele său pe braț. Ce motiv bizar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x