Antena Căutare

Un bărbat, care a dispărut de acasă pentru a putea slăbi, s-a întors după 7 luni. A deschis ușa, însă nu s-a așteptat la asta

Bryan O'Keeffe a slăbit 62 de kilograme într-un interval de șapte luni.

barbat care a slabit Galerie
Un bărbat, care a dispărut de acasă pentru a putea slăbi, s-a întors după 7 luni. A deschis ușa, însă nu s-a așteptat la asta | captură video TikTok

În urma problemelor prin care a trecut, bărbatul și-a dat seama care sunt trei dintre cele mai importante lecții care l-au ajutat să slăbească.

Citește și: Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. Imagini de nerecunoscut înainte de transformare: „Eu nu eram gras de la mâncare”

Cele 3 concluzii la care a ajuns tânărul care a slăbit 62 de kilograme. A uimit pe toată lumea când a apărut așa

Bryan O'Keeffe a dat jos 62 de kilograme într-un interval de șapte luni, în anul 2022, după ce a încercat mai multe diete și trucuri de slăbit de-a lungul a peste un deceniu. Ele însă nu au dat roade niciodată, însă tânărul și-a dorit și mai mult să-și schimbe viața, cu adevărat, notează Insider.

A adoptat o abordare drastică, și anume a plecat într-un sat spaniol îndepărtat, a renunțat la locul de muncă și a întrerupt orice contact cu familia lui.

Într-un videoclip postat pe TikTok, care îi arată pe cei dragi surprinși după ce s-a întors acasă după ce s-a izolat șapte luni, el a spus că a decis să se concentreze pe a fi puternic, din punct de vedere mental, și să fie mai disciplinat.

O'Keeffe a spus pentru Insider că a învățat trei lecții importante, care au fost esențiale pentru a pierde în greutate. Mai mult, trucurile lui de slăbit pe care obișnuia să le urmeze au fost „întotdeauna un pas înainte, doi pași înapoi”.

Dar anul trecut, ceva s-a întâmplat. S-a oprit să analizeze ce l-a determinat să renunțe și să se întoarcă la vechile sale obiceiuri.

„Comenzile de mâncare care veneau acasă și nopțile pierdute cu familia și prietenii mi-au distrat atenția de la obiectivul meu. Așa că mi-am pus limite, pentru ca factorii declanșatori să nu-mi mai stea în cale”, a povestit el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Dieta care a ajutat-o pe Deea Maxer să topească orice kilogram în plus. Trup de felină are după acest „program”

Fii sincer cu tine și află care sunt, de fapt, cauzele pentru care nu ai reușit să slăbești

Faptul că a plecat de acasă timp de șapte luni nu a sensibilizat pe cineva anume, bărbatul încurajându-i pe alții să reflecteze la cauzele pentru care nu reușesc să slăbească și să ia măsuri pentru a avea succes. Mai mult, și-a blocat aplicațiile de pe telefon, pentru a elimina tentațiile.

Blocarea aplicațiilor la pachet de pe telefon ar putea fi o modalitate de a elimina tentația, a spus O'Keeffe. Cercetările sugerează că accesul ușor la alimente bogate în calorii poate împiedica încercarea unei persoane de a-și gestiona greutatea.

„Întotdeauna există o soluție”, a spus el. „Trebuie doar să le găsești pe cele care funcționează pentru tine”.

Acceptă disconfortul

Bărbatului nu i-a fost deloc ușor să se implice în activitățile fizice, dar mai ales să iasă din zona de confort. În loc să vadă exercițiile ca pe o modalitate de a arde calorii, O'Keeffe a învățat să fie mai disciplinat și să învețe mai bine ce este reziliența mentală.

A făcut exerciții fizice chiar și atunci când nu a vrut și, treptat, s-a obișnuit așa, a spus el.

„Beneficiile acestui lucru se văd și în alte domenii ale vieții tale, însă din punctul de vedere al slăbitului, m-a ajutat să-mi mențin deficitul de calorii atunci când voiam să mănânc mai mult, pentru că-mi dezvoltasem reziliența de a face față poftelor în exces”, a spus O'Keeffe.

Mănâncă alimentele care îți plac

Dacă elimini dintr-o dietă toate alimentele care nu-ți plac, nu vei putea să te ții de ea pe termen lung: „Nu există alimente bune și rele – doar cantități bune și rele din fiecare aliment”, a spus el.

O'Keeffe este „înnebunit după mâncare”, petrecându-și mult timp liber urmărind emisiuni de gătit.

„Am găsit modalități de a mă bucura de toate alimentele gătind versiuni care s-ar putea potrivi deficitului meu de calorii”, a mai continuat tânărul.

De exemplu, face o versiune mai light a unui burger și cartofi prăjiți folosind pui, felii de brânză cu conținut scăzut de grăsimi, sandwich în loc de chiflă de burger, sos de burger făcut cu iaurt fără grăsimi, în loc de maioneză, și cartofi prăjiți gătiți în mod sănătos.

Moment fără precedent pentru Biserică. Papa Francisc a decis că femeile vor avea drept de decizie în Sinodul Episcopilor... (P) Calea vindecării: o nouă carte de excepție scrisă de Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x