Antena Căutare

O femeie făcea baie fetiței atunci când a văzut că se mișcă ceva în urechea ei. A mers la doctor și a primit vestea ce a speriat-o

O mamă făcea baie fetiței sale atunci când a văzut că mișcă ceva în urechea copilei. A dus copilul la doctor, dar s-a îngrozit atunci când a descoperit despre ce e vorba, de fapt.

imagine cu un copil stand pe pat Galerie
Când a văzut ce avea fetița în ureche, mamei nu i-a venit să creadă | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o mamă a unei fetițe în vârstă de 2 ani. Femeia îi făcea baie copilului atunci când a observat că mișcă ceva în ureche. A crezut inițial că este vorba despre un rest de mâncare și a mers la doctor ca să curețe zona. Când medicul i-a zis despre ce este vorba, femeia a fost bulversată.

O femeie făcea baie fetiței atunci când a văzut că se mișcă ceva în urechea copilei. A mers la doctor și a primit o veste ce a speriat-o

Jessica DeLoach s-a mutat recent cu familia într-o casă nouă situată într-o pădure. După o zi petrecută în natură, fpcând tot felul de treburi, mama a decis să îi facă fetiței sale în vârstă de 2 ani o baie. O spăla pe Averie atunci când a văzut că în urechea ei mișcă ceva.

Pe moment, mama s-a gândit că este vorba, cel mai probabil, de niște resturi de mâncare pe care cea mică și le-a băgat în interior. Ca să stea liniștită că nu există complicații, femeia a dus copilul la spital, ca să ceară ajutor de specialitate.

Citește și: O tânără mergea des la baie și a crezut că are infecție. Medicul i-a zis că e ipohondră, dar apoi a venit diagnosticul crunt

După ce a analizat atent zona, doctorul i-a dat femeii o veste ce a speriat-o din plin: în urechea fetiței nu erau resturi de mâncare, ci ceva mult mai rău.

„Am crezut că sunt resturi de mâncare băgate în ureche. Procesul de curățare a fost greu, traumatizant, căci a trebuit să țin copilul nemișcat pentru ca medicul să intervină cum trebuie. E greu să explici unui copil de 2 ani ce se întâmplă în momentele acelea”, a mărturisit Jessica DeLoach, potrivit celor de la people.com.

Citește și: O femeie a crezut că are apă în urechi și a mers la spital. Medicii au descoperit ceva complet neașteptat. Peste ce au dat

Din urechea fetiței doctorul a reușit să scoată două căpușe, lucru ce a îngrozit-o pe mamă și a făcut-o să realizeze prin ce pericol a trecut fetița ei.

„Mă bucur atât de mult că nu au fost complicații. Mi-au spus alți părinți despre experiențe similare, dar acum am trecut prin ceva ce nu mi-aș fi imaginat niciodată”, a mai spus mama.

Femeia a decis să își facă publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a ajuta și alți părinți să fie cât mai precauți și să evite astfel de situații ce pot deveni periculoase.

Cum a apărut o tânără la sala de fitness. Toți au rămas mască atunci când au văzut-o. Cineva a filmat totul... O tânără a avut surpriza vieții după ce și-a făcut cont pe o platformă de adulți. Ce a descoperit acolo i-a distrus fami...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x