Antena Căutare

O femeie însărcinată a vrut să-și vadă bebelușul la radiografie, dar a rămas mută de uimire când a apărut chipul bunicii!

O femeie însărcinată din Marea Britanie a rămas mută de uimire atunci când făcut o radiografie ca să își vadă bebelușul.

O femeie însărcinată din Marea Britanie a rămas mută de uimire atunci când făcut o radiografie ca să își vadă bebelușul.

Debbie King s-a dus la medic pentru a face o radiografie cu ultrasunete. Voia să fie sigură că bebelușul ei se va naște sănătos.

Totuși, în mod neașteptat, ceva bizar s-a întâmplat atunci. Mama a fost de-a dreptul șocată.

Apariție DUMNEZEIASCĂ! Medicii au privit radiografia și au văzut un semn DIVIN! „E clar o minune, nu am mai văzut așa ceva!”

Poza cu bunica și strania apariție de la radiografie

Pe imagine s-a putut distinge clar apariția unui chip. Când a privit mai atent și-a dat seama că este vorba despre bunica ei decedată.

A vrut să-și vadă copilul la radiografie, dar a avut un ȘOC! „Nu pot să cred că a apărut ASTA!”

În scurt timp, poza a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea. Mulți spun că ar fi vorba despre un semn divin.

OZN apărut în Bărăgan! Jumătate de sat a văzut cum mingea de foc a ars ogorul!... Cauţi mobilier de grădină? Iată ce poţi face cu nişte... paleţi! Mulţi îi aruncă, ei i-au transformat în artă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x