Antena Căutare

O femeie se afla la o întâlnire atunci când un străin de la altă masă i-a dat pe furiș un bilet. Ce mesaj a descoperit

O femeie a decis să meargă la o întâlnire cu un bărbat și totul părea să decurgă normal, atunci când un străin de la altă masă s-a apropiat de ea și i-a dat un bilet. Când a văzut mesajul, aceasta a rămas fără cuvinte.

imagine cu o femeie citind un bilet Galerie
Femeia i-a uimit pe internauți atunci când a dezvăluit ce scrie pe bilet | sursa foto: Shutterstock

O tânără pe nume Halia a dezvăluit recent pe pagina sa de Twitter întâmplarea neobișnuită prin care a trecut, chiar în timp ce se afla în oral. Femeia a acceptat invitația de-a ieși la o întâlnire cu un tânăr.

La un moment dat, profitând că bărbatul s-a dus la toaletă, un străin aflat la masa din spate i-a dat femeii un bilet. Când a citit mesajul, tânăra s-a schimbat la față și a înțeles ce se întâmplă, de fapt.

O femeie se afla la o întâlnire atunci când un străin i-a dat un bilet cu un mesaj complet neașteptat

Halia a fost invitată în oraș la o întâlnire și, dornică să se distreze și să își găsească poate un nou partener de cuplu, aceasta a acceptat. Nu avea însă cum să bănuiască faptul că ceva complet neașteptat avea să se întâmple.

Ulterior, după incident, aceasta a povestit totul prin intermediul unei postări făcute pe Twitter și povestea a devenit în scurt timp virală, adunând numeroase aprecieri și comentarii de la internauți din întreaga lume.

Citește și: O șoferiță a găsit un bilet pe geamul mașinii. Când l-a citit, acesteia nu i-a venit să creadă. Ce a primit de la un necunoscut

„Am ieșit la o cafea cu un tip ieri. Atunci când el s-a dus la toaletă, bărbatul care stătea în spatele meu la masă mi-a dat acest bilet”, a povestit Halia, potrivit celor de la dailyrecord.co.uk.

imagine cu o femeie citind un bilet

Tânăra a povestit în detaliu ce i s-a întâmplat în timpul unei întâlniri

Femeia a citit mesajul și nu mică i-a fost surpriza când a văzut ce a dorit respectivul necunoscut să îi transmită, pe furiș: „Prea multe steaguri roșii. Fugi. Ai grijă de tine, fată”.

Citește și: Un tânăr a primit o geacă de la bunica sa. Abia după 6 luni a descoperit ce secret se ascundea într-unul dintre buzunare

De îndată ce s-a întors de la toaletă cel care o invitase în oraș, femeia a început să fie mai atentă la el și a înțeles imediat faptul că străinul de la masa din spate avea dreptate. Pe măsură ce vorbea, Halia observa tot mai multe „steaguri roșii”, adică semnale de alarmă cu privire la faptul că nu se află în compania unei persoane potrivite.

Zeci de mii de persoane au dat share postării de pe Twitter și internauți din întreaga lume au lăudat gestul omului. Au fost însă și oameni care au considerat că necunoscutul s-a purtat ciudat. Totuși, Haila a lămurit faptul că nu s-a mai văzut cu respectivul bărbat cu care a ieșit atunci la întâlnire și că omul de la masa din spatele ei a avut dreptate, motiv pentru care îi este recunoscătoare.

Povestea lui Phoebe Ellis, femeia cu două perechi de sâni. Zece ani s-a ascuns sub haine largi, bărbătești... Kathleen Roberts susține că este căsătorită cu fantoma lui Michael Jackson. Cum ar fi fost cerută de nevastă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x