Antena Căutare

Un tânăr a primit o geacă de la bunica sa. Abia după 6 luni a descoperit ce secret se ascundea într-unul dintre buzunare

Un tânăr a primit o geacă în dar de la bunica sa, dar abia după șase luni a descoperit ce secret se ascunde într-unul dintre buzunare. Imaginile au devenit virale pe internet.

will harte purtand geca primita cadou de la bunica sa Galerie
Tânărul a dezvăluit pe Twitter ce secret ascundea geaca primită cadou de la bunica sa | twitter @/wjharte

Un bărbat pe nume Will Harte din Reading (Marea Britanie) a fost extrem de uimit atunci când și-a dat seama că a purtat o geacă primită în dar de la bunica sa, fără să știe însă ce secret ascunde aceasta.

Surprins de detaliul pe care l-a descoperit, comediantul a dezvăluit totul pe internet și întâmplarea a amuzat internauți din întreaga lume.

Ce a găsit un tânăr în geaca primită cadou de la bunica sa

Will Harte a fost mai mult decât încântat de faptul că bunica sa i-a făcut cadou o geacă de culoare neagră, dintr-un material foarte bun. Tânărul, de meserie comediant, nu a ezitat s-o poarte ori de câte ori a avut ocazia. Totuși, abia după vreo șase luni, omul a făcut o descoperire complet neașteptată.

Britanicul a observat într-o zi faptul că buzunarul de la piept are și o parte ascunsă spre interior. Curios, acesta a încercat să vadă ce se ascunde înăuntru și nu mica i-a fost surpriza atunci când a dat peste un mesaj ce a stat secret în toate cele șase luni în care el a purtat geaca.

Citește și: Un bărbat a vrut să renoveze camera fiicei sale, dar a găsit un mesaj secret ascuns sub tapet. Ce a descoperit Karl Murphy

Amuzat și surprins din plin de ceea ce a descoperit, tânărul a făcut poze și a dezvăluit întâmplarea pe Twitter, iar postarea a devenit imediat virală și a făcut senzație printre internauți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am primit o geacă în dar de la bunica mea în urmă cu șase luni. Am purtat-o fără probleme. Abia azi am descoperit că unul din buzunare avea un mic secret ascuns în interior”, a scris bărbatul în dreptul fotografiilor.

În prima fotografie se poate vedea tânărul care își poartă geaca și nu pare nimic neobișnuit la ea. Apoi, în a doua imagine, acesta a descoperit ce mesaj a stat ascuns într-unul dintre buzunarele de la piept. Pe un petec de material scria „serviciul de imigrări”. Practic, geaca tânărului era mai degrabă o uniformă purtată de un muncitor imigrant, care a ales ulterior să își doneze haina la un magazin second hand sau la o asociație caritabilă, arată cei de la dailyrecord.co.uk.

Will Harte a încercat apoi să afle de unde a cumpărat bunica sa o astfel de geacă, dar aceasta a dezvăluit faptul că nu își aduce aminte. Totuși, tânărul a ales să vadă partea amuzantă din toată această întâmplare și a împărtășit detaliile și cu urmăritorii săi.

Postarea a adunat zeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii, iar internauții s-au amuzat copios și s-au întrecut în tot felul de glume și reacții.

Un tată a filmat ce face fiul său noaptea și a decis să se „răzbune” într-un mod neașteptat. Imaginile sunt virale pe Ti... O pisică i-a salvat viața stăpânei. Bătrâna căzuse într-o râpă din care nu mai putea ieși. Cum s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x