Antena Căutare

Un tânăr a primit o geacă de la bunica sa. Abia după 6 luni a descoperit ce secret se ascundea într-unul dintre buzunare

Un tânăr a primit o geacă în dar de la bunica sa, dar abia după șase luni a descoperit ce secret se ascunde într-unul dintre buzunare. Imaginile au devenit virale pe internet.

Tânărul a dezvăluit pe Twitter ce secret ascundea geaca primită cadou de la bunica sa

twitter @/wjharte

Un bărbat pe nume Will Harte din Reading (Marea Britanie) a fost extrem de uimit atunci când și-a dat seama că a purtat o geacă primită în dar de la bunica sa, fără să știe însă ce secret ascunde aceasta.

Surprins de detaliul pe care l-a descoperit, comediantul a dezvăluit totul pe internet și întâmplarea a amuzat internauți din întreaga lume.

Ce a găsit un tânăr în geaca primită cadou de la bunica sa

Will Harte a fost mai mult decât încântat de faptul că bunica sa i-a făcut cadou o geacă de culoare neagră, dintr-un material foarte bun. Tânărul, de meserie comediant, nu a ezitat s-o poarte ori de câte ori a avut ocazia. Totuși, abia după vreo șase luni, omul a făcut o descoperire complet neașteptată.

Britanicul a observat într-o zi faptul că buzunarul de la piept are și o parte ascunsă spre interior. Curios, acesta a încercat să vadă ce se ascunde înăuntru și nu mica i-a fost surpriza atunci când a dat peste un mesaj ce a stat secret în toate cele șase luni în care el a purtat geaca.

Citește și: Un bărbat a vrut să renoveze camera fiicei sale, dar a găsit un mesaj secret ascuns sub tapet. Ce a descoperit Karl Murphy

Amuzat și surprins din plin de ceea ce a descoperit, tânărul a făcut poze și a dezvăluit întâmplarea pe Twitter, iar postarea a devenit imediat virală și a făcut senzație printre internauți.

„Am primit o geacă în dar de la bunica mea în urmă cu șase luni. Am purtat-o fără probleme. Abia azi am descoperit că unul din buzunare avea un mic secret ascuns în interior”, a scris bărbatul în dreptul fotografiilor.

În prima fotografie se poate vedea tânărul care își poartă geaca și nu pare nimic neobișnuit la ea. Apoi, în a doua imagine, acesta a descoperit ce mesaj a stat ascuns într-unul dintre buzunarele de la piept. Pe un petec de material scria „serviciul de imigrări”. Practic, geaca tânărului era mai degrabă o uniformă purtată de un muncitor imigrant, care a ales ulterior să își doneze haina la un magazin second hand sau la o asociație caritabilă, arată cei de la dailyrecord.co.uk.

Will Harte a încercat apoi să afle de unde a cumpărat bunica sa o astfel de geacă, dar aceasta a dezvăluit faptul că nu își aduce aminte. Totuși, tânărul a ales să vadă partea amuzantă din toată această întâmplare și a împărtășit detaliile și cu urmăritorii săi.

Postarea a adunat zeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii, iar internauții s-au amuzat copios și s-au întrecut în tot felul de glume și reacții.

Un tată a filmat ce face fiul său noaptea și a decis să se „răzbune” într-un mod neașteptat. Imaginile sunt virale pe Ti... O pisică i-a salvat viața stăpânei. Bătrâna căzuse într-o râpă din care nu mai putea ieși. Cum s-a întâmplat...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x