Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

Un bacşiş anonim i-a schimbat radical viaţa unei chelneriţe din Statele Unite

Viaţa unei americance s-a schimbat în prag de anul nou! Femeia, chelneriţă într-un bar, a primit un bacşiş consistent, chiar când avea mai mare nevoie. Banii au fost suficienţi pentru a se muta dintr-un centru de adăpost şi pentru a-şi ajuta copii.

Danielle Franzoni a primit o nouă şansă, la sfârşitul unui an în care a fost nevoită să îşi ia viaţa de la 0. Cu doar câteva ore înainte de Revelion, chelneriţa servea ultimii clienţi, printre ei şi un cuplu. Când a văzut bacşişul, nu i-a venit să creadă. Primise 2020 de dolari, pentru o notă de plată în valoare de 23 de dolari.

Au scris pe nota de plată "Un an nou fericit, Danielle! Este provocarea anului 2020!"

"Am început să plâng. Am mers la manager şi l-am întrebat dacă totul este real. Încă sunt şocată."

Cuplul generos a preferat să rămână anonim. Gestul lor a pornit de la o provocare lansată pe Internet, care îndeamnă oamenii să lase un bacşiş de 2020 de dolari, de Anul Nou. Astfel, familia generoasă a ajutat-o pe chelneriţă să-şi închirieze o casă, după ce - o lungă perioadă - trăise într-un centru pentru persoane fără adăpost.

Acum, ea poate să îşi obţină permisul de conducere, pentru prima oară în 10 ani. Acest lucru îi va putea permite să-şi vadă copii mai des.

Americanca a fost în trecut dependentă de droguri, iar după ce a terminat tratamentul de dezintoxicare, s-a mutat în oraşul Alpena, se citeşte Alpina din statul Michighan. După ce a primit banii, femeia a oferit şi ea un bacşiş anonim de 20 de dolari. Acum, speră doar ca, într-o zi, să-i poată întâlni pe cei care au ajutat-o.

Recomandari