Căutare Live

A stat de vorbă cu un client trist și a avut o surpriză uriașă când a ridicat nota. Ce a găsit pe masă a făcut-o instant să plângă

Meghan King, care lucrează la un important lanț de restaurante, a avut parte de o surpriză de proporții din partea unui client. Tânăra a mărturisit totul pe rețelele sociale și povestea i-a încântat pe internauți.

Meghan King, care lucrează la un important lanț de restaurante, a avut parte de o surpriză de proporții din partea unui client

Profimediaimages.ro

Tânăra a observat că o doamnă se afla singură la masă și a dorit să îi țină companie, măcar pentru scurt timp.

”Am discutat câteva minute. Discuții minore, nimic profund. Mi-a spus că a trecut ceva timp de când a ieșit ultima oară să mănânce și că lanțul de restaurante în care lucrez e preferatul ei. A plecat la fel de liniștită cum a venit”, a povestit Meghan, conform The Sun.

Dar, în timp ce a mers să curețe masa unde femeia a luat masa, Meghan a rămas uimită să găsească un mic cadou. Era o ocazie deosebită pentru clienta cu care a stat de vorbă, despre care aceasta nici măcar nu i-a menționat.

”Vă mulțumesc foarte mult pentru serviciul impecabil. A fost prima oară când am luat masa singură de când soțul meu a murit. Sper să reușesc să trec peste asta.”, scria pe biletul găsit.

Citește și: Un bărbat a vrut să renoveze camera fiicei sale, dar a găsit un mesaj secret ascuns sub tapet. Ce a descoperit Karl Murphy

La vederea cuvintelor frumoase, Meghan a izbucnit în lacrimi: ”De îndată ce am citit că și-a pierdut soțul, am fost pierdută. A trebuie să merg la baie pentru a reuși să-mi revin și a avea grijă de ceilalți clienți.”

Gândind retrospectiv, Meghan a spus că femeia părea tristă și că își dorește să o fi ajutat mai mult mult.

Biletul a devenit viral pe Twitter

Mesajul lăsat de clienta, care a fost plăcut impresionată de amabilitatea lui Meghan, a devenit virală pe Twitter. Imaginea cu bilețelul a strâns peste 825.000 de aprecieri.

”Este atât de dulce, mi s-a întâmplat același lucru acum câțiva ani. Am stat cu doamna până când restaurantul a închis. Unii oameni ajung să rănească în moduri pe care nu le realizează.”, a scris un internaut.

Citește și: Tonee Valentine, pianistul care a primit un bacșiș de peste 60.000 de dolari. Cum i s-a schimbat bărbatului viața peste noapte

”Întotdeauna e bine să fii amabil. Acest lucru m-a făcut să mă sufoc. Sunt sigur că ai făcut din masa ei o experiență mai plăcută”, a scris un altul, în vreme ce o colegă de breaslă a notat: ”Am fost chelneriță și aceste bilete sunt de neprețuit. Mă bucur că a avut curaj să mănânce singură. Bunătatea nu a costat nimic, așa că dăruiește cât poți.”.

O tânără a descoperit că iubitul o înșală, doar privind o poză cu mâncarea acestuia. Ce detaliu l-a dat imediat de gol... Ce se mănâncă în postul Sfinei Marii și ce este interzis...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x