Antena Căutare

A fost atacată pe stradă, în plină de zi, de un recidivist. Reacția fetiței de 9 ani a impresionat o țară întreagă!

O fetiţă de nouă ani din Iasi i-a tinut piept unui hoţ care a atacat-o pe stradă. Individul i-a furat telefonul, iar copila a încercat să-l prindă, cu un curaj ieşit din comun. A avut noroc să scape nevătămată deoarece hoţul este recidivist şi a fost arestat abia după o săptămână. Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

O fetiţă de nouă ani din Iași i-a ținut piept unui hoţ care a atacat-o pe stradă. Individul i-a furat telefonul, iar copila a încercat să-l prindă, cu un curaj ieşit din comun. A avut noroc să scape nevătămată deoarece hoţul este recidivist şi a fost arestat abia după o săptămână. Atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Individul le-a pândit o vreme pe cele două copile pe o stradă din Iași. La un moment dat, s-a năpustit asupra uneia dintre ele, i-a smuls telefonul mobil din mână și a rupt-o la fugă.

Fata de 9 ani nu a stat pe gânduri și a pornit în urmărirea lui. Nu a reușit să-l prindă, însă chipul hoțului a fost vizibil pe imaginile filmate de camerele de supraveghere din zonă. Astfel, polițiștii au pus repede mâna pe el. Bărbatul are 44 de ani și a mai fost condamnat pentru tâlhărie și pentru furt.

Psihologii spun că momentul va marca viața fetei de 9 ani. „Fie aceasta nu a conștientizat pericolul la care a fost expusă, confruntându-se, pentru prima dată, cu o situație de acest gen, fie, din contră, este un copil independent. Practic, din această experiență, copila a învățat că lumea în care trăiește este imprevizibilă, deloc securizantă, periculoasă”, a explicat psihologul Monica Dobrea.

Un bebeluș s-a născut la doar trei luni, având 258 de grame! Cum arată... Un bărbat a mers la vot, dar s-a enervat și și-a tăiat degetul cu satârul! Ce nu a mers bine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x