Antena Căutare

6 bebeluși, născuți în 9 minute! O mamă a uimit medicii! Cât cântăresc sextupleții

O tânără a născut șase bebeluși în doar nouă minute. Femeia a devenit mamă a trei perechi de gemeni – patru băieți și două fetițe.

O tânără a născut șase bebeluși în doar nouă minute. Femeia a devenit mamă a trei perechi de gemeni – patru băieți și două fetițe.

Thelma Chiaka, tânăra a născut 6 bebeluși în 9 minute, vineri, între orele 4:50 și 4:59, la o maternitate din Houston, Texas - Woman's Hospital of Texas.

Sextupleții cântăresc între 793 de grame și 1,3 kilograme și primesc îngrijiri la secția de Neonatologie a unității medicale.

Potrivit medicilor, șansele ca o femeie să aducă pe lume sextupleți sunt de unu la 4,7 miliarde de cazuri.

Reprezentanții maternității spun că mama le-a botezat pe gemene Zina și Zuriel. Numele celor patru băieți nu au fost încă dezvăluite.

În februarie, o femeie din Irak a născut șapte bebeluși pe cale naturală. Septupleții, șase fetițe și un băiețel, sunt în stare perfectă.

În general, femeile au mai multe șanse să fie lovite de trăsnet de două ori în viață sau să câștige la loterie decât să nască sextupleți.

Detalii neștiute despre viața de cuplu a Elenei Ceaușescu și a lui Nicolae Ceaușescu! Tovarășa era cunoscută pentru ”exp... Profeția cutremurătoare despre sfârșitul lumii, făcută de Isaac Newton! Savantul a vrut să o ia cu el în mormânt, de tea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x