Antena Căutare

O mamica cu 11 copii REFUZA alocatiile din partea statului

Tania Sullivan, o femeie de 37 de ani din Marea Britanie, refuza sa primeasca alocatia pentru copii, in ciuda faptului ca are o familie foarte numeroasa.

In octombrie, femeia a nascut o pereche de gemeni, care se numara acum printre cei 11 copii ai familiei. Dupa cum relateaza Daily Mail, Tania nu doreste sa primeasca indemnizatia de la stat pentru ca vrea sa demonstreze ca se descurca si fara acest ajutor.

Ea a declarat ca este deranjata de persoanele care fac multi copii pentru a scapa de munca si a se intretine din banii de alocatii. De asemenea, sustine ca este iritata de presupunerile potrivit carora isi intretine copiii cu bani veniti de la stat.

Cheltuielile familiei Sullivan sunt foarte mari. Au trebuit sa cumpere un microbuz pentru a putea transporta toti copiii. Sapte dintre acestia sunt educati la domiciliu, in casa care trebuie condusa precum o operatiune militara, dupa cum spune Tania.

Foto: Daily Mail

FOTO! Vezi cum arata cel mai prost drum din Marea Britanie!... Primul american cu transplant complet de fata zambeste din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x