Antena Căutare

O mireasă s-a căsătorit din greșeală cu socrul ei. Cum a ajuns în această situație chiar în cea mai importantă zi din viața ei

Nunta ar trebui să fie cel mai frumos eveniment din viața unei persoane. Totuși, pentru o mireasă, evenimentul va rămâne cu siguranță memorabil. Află din rândurile de mai jos cum a ajuns femeia să se căsătorească cu propriul socru!

O mireasă s-a căsătorit din greșeală cu socrul ei. Cum a ajuns în această situație chiar în cea mai importantă zi din viața ei Galerie
O mireasă s-a căsătorit din greșeală cu socrul ei. Cum a ajuns în această situație chiar în cea mai importantă zi din viața ei | Shutterstock

Mireasa, pe numele ei Kim, și-a dorit să aibă parte de cea mai frumoasă nuntă, numai că totul a luat o întorsătură neașteptată. Aceasta a realizat că în cea mai importantă zi din viața ei a ajuns să se căsătorească cu tatăl partenerului său. Iată cum s-a întâmplat totul!

Citește și: Ce este obiectul misterios, plin de fire, care a apărut, brusc, pe o plajă. Polițiștii spun că nu pot confirma investigația

Cum a ajuns mireasa să se căsătorească cu propriul socru

Povestea lui Kim a captat imediat atenția publicului. În cadrul unei emisiuni de radio a unui post din Australia, mireasa a mărturisit că ea și partenerul ei aveau nevoie de doi martori, așa că i-au ales pe mama sa și pe tatăl lui.

Totul bine și frumos până aici. Însă, când s-a uitat mai bine pe semnăturile de pe certificatul de căsătorie, a constatat că era căsătorită atât cu soțul, cât și cu socrul ei, întrucât ambii au semnat pe aceeași linie:

„M-am măritat și am avut nevoie de doi martori. Au fost mama și socrul meu. Până acum, totul e în regulă, nu-i așa? Ei bine, însă, abia după ce totul a fost semnat a fost observată eroarea. Când ne-am uitat la certificatul de căsătorie, am constatat că sunt căsătorită atât cu partenerul meu, cât și cu tatăl lui. Ambii au semnat pe aceeași linie.”, a povestit Kim, citată de ladbible.com.

Așadar, mireasa s-a trezit că, din punct de vedere legal, era căsătorită și cu socrul său, întrucât acesta semnase din greșeală acolo unde nu trebuie. În cele din urmă, problema a fost rezolvată.

„În certificat, da! Mulțumesc lui Dumnezeu că nu a semnat alte acte.”, a mai adăugat Kim, citată de sursa menționată mai sus.

Mirele și mireasa au mai avut parte de o întâmplare neplăcută în ziua nunții lor

Totuși, aceasta nu a fost singura întâmplare neplăcută din ziua nunții lor. Se pare că în timpul petrecerii și al toastului pe care mirele a ales să îl închine în cinstea proaspetei soții, fratele acestuia a ținut să întrerupă momentul și să dezvăluie tuturor întorsătura bizară prin care au trecut cei doi soți.

În timp ce gestul fratelui i-a deranjat teribil pe cei doi miri, invitații s-au amuzat copios, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: A observat ceva mișcându-se lângă el și când a întors capul a observat această creatura ciudată. Ce este

Ce este obiectul misterios, plin de fire, care a apărut, brusc, pe o plajă. Polițiștii spun că nu pot confirma investiga... Care cunt cei mai buni îndulcitori sau înlocuitori ai zahărului pentru diabetici. Ce recomandă Organizația Mondială a Să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x