Antena Căutare

Răzbunare cu stil! Și-a făcut de râs logodnicul infidel chiar în fața altarului, când el credea că îi va jura iubire veșnică

O femeie și-a făcut de râs logodnicul infidel chiar în fața altarului, când el credea că va auzi de la ea jurământul de nuntă. Ea a aflat cu o seară înaintea nunții că bărbatul o înșela cu o altă femeie.

O femeie și-a făcut de râs logodnicul infidel chiar în fața altarului, când el credea că va auzi de la ea jurământul de nuntă. Ea a aflat cu o seară înaintea nunții că bărbatul o înșela cu o altă femeie.

Povestea acestei femei a devenit virală pe rețelele de socializare pentru modul curajos în care a decis să-i anunțe despre acest lucru pe toți invitații la nuntă, inclusiv pe mire.

Casey credea că logodnicul ei, Alex, este cel cu care își va petrece tot restul vieții. Însă, ea a aflat despre aventura lui cu o seară înaintea nunții, când a primit de la un număr necunoscut mai multe capturi de ecran cu mesaje trimise de el unei alte femei.

Imaginile, trimise chiar de amanta logodnicului ei, erau acompaniate de mesajul: „Eu nu m-aș mărita cu el. Tu?”.

Capturile de ecran dezvăluiau clar că bărbatul avea o aventură cu posesoarea imaginilor.

Pe lângă câteva poze cu cei doi, printre mesajele trimise de Alex femeii se numără: „Weekendul acesta. Tu și eu. Ne vedem. Arată-mi ce ai tu mai bun”, „Corpul tău este incredibil. Și știi cum să-l folosești. Mi-aș dori ca prietena mea să fie măcar pe jumătate atât de talentată ca tine”, „Mi-e foarte dor de tine. Mă gândesc numai la tine. Nu am mai avut o astfel de conexiune cu nimeni”.

Casey a hotărât atunci, alături de prietenele ei cele mai apropiate, să citească aceste mesaje cu voce tare, în fața tuturor invitaților, în locul jurământului de nuntă.

Mireasa curajoasă și-a dus planul la bun sfârșit. După ce toată lumea era adunată în biserică, iar viitorul ei logodnic se întreba de ce nu pare deloc entuziasmată în ziua ei cea mare, Casey a rostit în fața tuturor: „Nu o să fie nicio nuntă astăzi. Se pare că Alex nu este cine credeam că este.”

Ea a luat telefonul și a început să citească mesajele cu pricina.

Bărbatul cu care trebuia să se căsătorească a plecat repede din biserică, după ce a realizat ce se întâmplă.

„Vom avea în schimb o celebrare a onestității: găsirea iubirii adevărate și acceptarea sfârșitului, chiar dacă este dureros”, le-a spus femeia invitaților.

Deși „ziua nunții” nu a fost deloc cum și-a imaginat întotdeauna, Casey spune că petrecerea a fost una reușită.

O tânără a cântat în timpul unei operații pe creier. Medicii au ținut ritmul și au fredonat alături de ea – VIDEO... Incident straniu la metrou! O femeie a purtat pe umeri… o vulpe. „Când vrei o haină de blană, dar iubești animalele” – V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x