Antena Căutare

O poveste absolut INCREDIBILĂ! Nu are voie să se apropie de televizor, telefon sau lumină! Motivul te va şoca

Viaţa nu a fost deloc blândă cu Peter Lloyd, un englez de 42 de ani. Suferă de o boală cumplită, din cauza căreia nu se poate apropia de niciun obiect care funcţionează cu electricitate.

O poveste absolut INCREDIBILĂ! Nu are voie să se apropie de televizor, telefon sau lumină! Motivul te va şoca Galerie
Peter Lloyd suferă de o boală extrem de rară | www.mirror.co.uk

Viaţa nu a fost deloc blândă cu Peter Lloyd, un englez de 42 de ani. Suferă de o boală cumplită, din cauza căreia nu se poate apropia de niciun obiect care funcţionează cu electricitate.

Totul a început când bărbatul avea 20 de ani. "Eram o persoană foarte activă, lucram ca antrenor de fitness. Într-o zi, când stăteam lângă un calculator, am simţit o durere puternică la cap", povesteşte Peter. A pus incidentul pe seama oboselii, dar n-a fost un caz singular.

Durerile apăreau din ce în ce mai des şi, într-un final, a mers la doctor. Vestea dată de medici a căzut ca o bombă: are hipersensibilitate electromagnetică, o boală ce afectează doar 2 la sută din populaţia lumii. Pe scurt, e alergic la tot ce înseamnă tehnologie.

Din cauza stării sale de sănătate, Peter nu are televizor în casă, nu poate folosi telefonul mobil, nu are lumină şi se încălzeşte la un aragaz normal. Mai mult, nici nu poate să iasă din casă, pentru că e înconjurat de electricitate. Dacă se apropie prea mult, durerile din cap îl doboară la pământ.

"Sunt singur, dar m-am obişnuit. Ca să treacă timpul mai repede, citesc aproape non-stop. Nu am ce să fac. Asta este viaţa mea...", încheie Peter.

„Trebuia să AVORTEZI! Cum să NAȘTI așa CEVA”! Povestea care a ZGUDUIT LUMEA!... Fecioarele sunt foarte norocoase! Horoscopul pentru weekend, cu astrologul Camelia Pătrăşcanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x