Antena Căutare

O profesoară de limba engleză a renunțat locul de muncă după ce elevii și părinții au descoperit poze cu ea în ipostaze indecente

O profesoară de limba engleză a renunțat locul de muncă după ce elevii și părinții au descoperit imagini cu ea în ipostaze indecente.

poza cu o profesoara sexy Galerie
Profesoara a stârnit numeroase reacții în mediul online | sursa foto: Profimedia

Supărată că i-a fost „descoperită” activitatea pe care o are în timpul liber pe platformele dedicate adulților, tânăra profesoară a decis să își dea demisia. Acum, de curând, aceasta și-a pierdut și al doilea loc de muncă, totul din cauza faptului că mulți o critică pentru activitatea pe care o are în mediul online.

O profesoară de limba engleză a renunțat locul de muncă după ce elevii și părinții au descoperit imagini cu ea în ipostaze indecente. Cum a apărut

Aceasta este situația delicată cu care se confruntă Brianna Coppage, o tânără în vârstă de 28 de ani din Statele Unite ale Americii. Aceasta a fost profesoară la St. Clair High School, un liceu din Missouri, dar apoi a fost nevoită să își dea demisia.

Citește și: O profesoară de fizică a fost prinsă de părinți și de elevi că pozează în ipostaze îndrăznețe, pe internet. Ce a dezvăluit

Problemele au început când elevii și părinții au descoperit faptul că femeia obișnuiește să pozeze în ipostaze indecente. Înțelegând că nu mai poate preda, Brianna și-a dat demisia și și-a găsit un alt loc de muncă.

„Am fost conștientă de faptul că s-ar putea să nu mai pot preda niciodată, dar cumva mi-am asumat acest risc. Cumva mă întristează acest lucru. Chiar îmi e dor de elevii mei”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la dailystar.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La ceva timp distanță, blondina și-a găsit un alt loc de muncă, însă se pare că nici aici lucrurile nu au mers tocmai bine. Angajatorii au descoperit faptul că e model pe o celebră platformă cu conținut destinat adulților.

Citește și: O profesoară e criticată de părinți pentru felul în care arată și se îmbracă. Cum apare în fața copiilor femeia cu talie de viespe

Tânăra și-a povestit întâmplarea pe internet și nu puțini su fost cei care au încurajat-o să nu renunțe, ci mai degrabă să ignore prejudecățile oamenilor. Femeia, care folosește pseudonimele Brinley Love și Brooklin Love, spune că face bani frumoși din pozele pe care și le face în ipostaze seducătoare.

Soțul femeii nu pare deloc deranjat de activitatea partenerei sale de viață și a ales să o susțină. Brianna este însă de părere că multe dintre criticile primite sunt și fiindcă ea și soțul ei s-au filmat într-o ipostază tandră, iar imaginile au ajuns pe internet.

Totuși, femeia nu vrea să renunțe să apară în ipostaze indecente și susține că a ajuns să câștige chiar și cu 10.000 de dolari pe lună mai mult decât salariul de profesoară. Imaginile cu ea au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții.

O tânără care este alergică la apă a dezvăluit ce pățește când transpiră sau când face duș. Ce a dezvăluit... O femeie însărcinată a fost dată afară de la sala de fitness pe motiv că e prea indecent îmbrăcată! Cum a apărut aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x