Antena Căutare

O profesoară de fizică a fost prinsă de părinți și de elevi că pozează în ipostaze îndrăznețe, pe internet. Ce a dezvăluit

O profesoară de fizică în vârstă de 36 de ani și-a dat demisia la scurt timp după ce părinții și elevii săi au descoperit faptul că pozează în ipostaze indecente. Dezvăluirile sale au devenit virale.

poze cu Courtney Tillia Galerie
Profesoara a explicat de ce a ales să se pozeze în ipostaze îndrăznețe | mirror.co.uk

Femeia spune că nu a mai avut încotro și a ales să își dea demisia și totul s-a întâmplat la scurt timp după ce părinții și unii dintre elevii săi au descoperit că are cont pe o platformă celebră unde fanii plătesc pentru a vedea fotografii îndrăznețe. Când a dezvăluit de ce a ales să facă asta, mulți au fost uimiți.

O profesoară de fizică și-a dat demisia după ce părinții și elevii săi au descoperit poze îndrăznețe cu ea

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Courtney Tillia, în vârstă de 36 de ani, din Phoenix, Arizona (Statele Unite ale Americii). Salariul de profesoară de fizică nu îi era suficient pentru a crește cei patru copii și nici pentru a se putea simți fericită, așa că soțul a încurajat-o să încerce ceva nou.

Citește și: O profesoară a fost concediată după ce elevii i-au descoperit contul de OnlyFans. Detaliul care a dat-o de gol

Astfel, în 2019, profesoara și-a făcut curaj și și-a deschis cont pe celebra platformă unde fanii plătesc pentru a vedea poze îndrăznețe. Nu a durat mult și femeia a reușit să adune un număr impresionant de urmăritori într-un timp extrem de scurt și astfel au început să apară și câștigurile. Pozând în lenjerie intimă și ținute școlărești, profesoara de fizică a cucerit multe inimi.

Totuși, imaginile cu ea au ajuns să fie descoperit de colegii de cancelarie, dar și de părinții și elevii săi. Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară. Părinții au spus că este lipsă de respect ce a făcut cadrul didactic și au existat și glume pe seama femeii.

Citește și: O profesoară e criticată de părinți pentru felul în care arată și se îmbracă. Cum apare în fața copiilor femeia cu talie de viespe

„Aparent, profesorii cred că sunt lipsită de respect și că îmi bat joc de această meserie, în timp ce părinții cred că sunt o influență negativă asupra copiilor lor. Eu am un respect imens pentru colegii mei profesori și pentru această meserie, dar nu cred că ceea ce fac eu în viața privată afectează sau are vreo legătură”, a spus femeia, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Profesoara de fizică și-a dat demisia și a ales să rămână cu activitatea sa de model pe respectiva platformă. Totuși, ea spune că este mulțumită, fiindcă a ajuns să câștige sume cu șase cifre și asta o ajută să asigure familiei sale o siguranță financiară.

O femeie a avut o surpriză uriașă după ce și-a refăcut dantura în Turcia. Cum arată fațetele pentru care a plătit o aver... O femeie a găsit un câine pe stradă și l-a crescut timp de doi ani, apoi a făcut o descoperire. Ce era, de fapt, animalu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x