Antena Căutare

O profeție ce anunță Apocalipsa s-a împlinit! Ce urmează să se întâmple

Biserica creștină se cutremură din temelii după ce o profeție cumplită a fost făcută recent chiar de către un preot evreu, anunțând momentul în care va veni sfârșitul lumii. Care este semnul ce prezice Apocalipsa?

Biserica creștină se cutremură din temelii după ce o profeție cumplită a fost făcută recent chiar de către un preot evreu, anunțând momentul în care va veni sfârșitul lumii. Care este semnul ce prezice Apocalipsa?

Un rabin a prezis de curând faptul că omenirea se apropie cu pași repezi de momentul în care vom asista la venirea Apocalipsei. Matityahu Glazerson susține că au început deja să apară tot felul de fenomene astrale ce anunță apropierea sfârșitului lumii.

În opinia sa, faptul că de sărbătoarea evreiască Purim s-a întâmplat (23 martie) să fie pe cer o super Lună este semnul clar că ne apropiem cu pași repezi de Apocalipsă.

O profeție ce anunță Apocalipsa s-a împlinit! Ce urmează să se întâmple

Rabinul a explicat că Luna are o importantă semnificație în Tora și că în scrierile vechi, venirea lui Mesia și deci sfârșitul lumii are legătură cu sărbătoarea Purimului și cu o Lună uriașă.

Potrivit bărbatului, super Luna este momentul în care evreii ar trebui să încearcă să strălucească mai mult ca oricând și să îndeplinească voia Domnului, pentru a preveni să fie iar asupriți de soartă.

Din simbolurile și interpretările rabinului reiese faptul că sfârșitul lumii va avea loc undeva prin anul 2021, atunci când omenirea va trece printr-o schimbare importantă!

ALTE PROFEȚII CE S-AU ADEVERIT

De curând, un fotograf israelian pe nume Noan Bedein a reușit să pozeze un detaliu ce i-a făcut pe creștinii din întreaga lume să fie în stare de șoc.

Mai exact, bărbatul a găsit pești vii în Marea Moartă, despre care cu toții am învățat la geografie că nu cuprinde forme de viață. În Biblie, la scrierile lui Ezekiel, apariția vietăților în Marea Moartă este considerat a fi un semn al apropierii momentului în care va avea loc sfârșitul lumii.

Totodată, o cunoscută organizație din Israel a anunțat recent faptul că o profeție din Biblie tocmai s-a adeverit, lucru ce a îngrijorat credincioșii din întreaga lume. În credința creștină și iudaică, nașterea unui vițel roșu în întregime reprezintă un semn al schimbării lumii.

Muzica ce te protejează împotriva mușcăturilor de țânțari. Efectele muzicii dubstep... Bulgar prins la graniță cu 75 de pistoale cu gaz și aer comprimat! Ce voia să facă cu ele în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x