Antena Căutare

O tânără a ajuns la 38 de kilograme după ce a ținut un regim cu doar 300 de calorii. A învins anorexia și s-a transformat total

O tânără și-a dorit atât de mult să fie cât mai slabă încât a ajuns să cântărească doar 38 de kilograme. Ulterior, aceasta a trecut printr-o transformare uluitoare și a devenit un model pentru mulți.

tanara fran mcshane intoarsa cu spatele, in rochie verde Galerie
Fran McShane a ajuns să aibă 38 de kilograme după ce a făcut sport și a consumat doar 300 de calorii pe zi | sursa foto: Profimedia

Povestea tinerei Fran McShane a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit un val puternic de reacții în rândul internauților. Britanica și-a dorit atât de mult să slăbească încât a ales să consume o dietă cu 300 de calorii pe zi, până când acul cântarului a ajuns să arate doar 38 de kilograme.

Când medicii i-au tras un semnal de alarmă și au avertizat-o că riscă să își piardă viața, adolescenta a decis să facă o schimbare majoră și astfel a trecut printr-o transformare uluitoare. Azi, britanica este de nerecunoscut.

Citește și: Câte calorii sunt recomandate pe zi în funcție de vârstă. Care sunt sfaturile specialiștilor

O tânără a ajuns să cântărească doar 38 de kilograme din cauza anorexiei, dar apoi s-a transformat total

Aceasta este incredibila transformare prin care a trecut Fran McShane în vârstă de 16 ani din Gloucestershire, Marea Britanie. Atunci când a început pandemia de coronavirus și britanicii au fost nevoiți să stea în izolare la domiciliu, aceasta avea 58 de de kilograme.

Citește și: Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică

Fără să mai poată merge la școală și fără să mai poată susține examene sau să facă fotbal, sportul ei preferat, ea a început să facă exerciții în casă. Stând foarte mult timp în casă, britanica a ajuns să petreacă mult timp pe Facebook, Instagram și nu numai, acolo unde mulți au tendința să editeze fotografiile pentru a arăta mult mai bine sau pentru a arăta o „realitate” menită să atragă cât mai multe aprecieri și comentarii.

În această capcană a „picat” și Fran McShane, care a început să își dorească să fie tot mai slabă, ca să ajungă la „idealul” de frumusețe văzut pe internet.

fran mcshane alaturi de mama sa

Fran McShane alături de mama sa

Încet și sigur, cu exerciții multe și o dietă de doar 300 de calorii, tânăra a ajuns să cântărească doar 38 de kilograme, cu 20 mai puțin decât avea inițial. Acesta a fost momentul în care a început să se simtă amețită, lipsită de puteri și cu senzație de frig în permanență.

Citește și: O femeie a slăbit 63 de kilograme mâncând bacon și alte alimente preferate. Ce secret a folosit Alexa Fears

Câteva luni mai târziu, adolescenta în vârstă de 16 ani care a consumat doar 300 de calorii pe zi a ajuns la spitalul din Gloucester și i s-a spus că este anorexică. Medicii i-au zis atunci că, dacă nu va lua măsuri, atunci cu siguranță inevitabilul se va produce și își va pierde viața din cauza kilogramelor prea puține, fiindcă organele sale vor ceda.

Fran McShane a început apoi o dietă specială și nu a mai abuzat de sport. După ce a mai recuperat din kilogramele pierdute, britanica a trecut print-o transformare uluitoare și a impresionat pe mulți cu povestea ei de viață, arătând cât rău i-a făcut să aibă o dietă de doar 300 de calorii și un program de exerciții istovitor, arată cei de la gloucestershirelive.co.uk.

Azi, britanica încearcă să îi ajute și pe alții aflați în aceeași situație să treacă peste cumplita afecțiune numită anorexie.

Fiona Hamilton-Currie a născut un bebeluș de 5,5 kilograme. Cum arată Buddy... O tânără a condus mașina nouă ore doar ca să facă o descoperire care a marcat-o, legată de iubitul ei. „Am găsit totul î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x