Antena Căutare

O simplă frază a fiului său a făcut-o să slăbească 38 de kilograme. Ce i-a zis și cum arată azi Nicola Boswell

O femeie a slăbit 38 de kilograme și s-a transformat total, după ce fiul său i-a spus o simplă frază nevinovată. Azi, mama este de nerecunoscut.

nicola boswell alaturi de fiul sau Galerie
Nicola Boswell a dezvăluit cum a reușit să slăbească 38 de kilograme | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila transformare prin care a trecut Nicola Boswell în vârstă de 42 de ani, din Yateley, Hampshire (Marea Britanie.

O simplă frază „aruncată” de fiul său a făcut-o pe aceasta să slăbească 38 de kilograme. Azi, britanica e complet transformată și povestea sa a devenit virală pe internet.

O femeie a slăbit 38 de kilograme după ce fiul său i-a spus niște cuvinte neașteptate

Nicola Boswell s-a confruntat timp de mai mulți ani cu problema kilogramelor în plus. Totuși, problema s-a agravat odată cu trecerea timpului. Mamă singură și trecând de la o relație toxică la alta, aceasta și-a găsit adesea consolarea în mâncare.

După ce l-a născut pe fiul său, Jameson, în urmă cu patru ani, femeia s-a ales cu niște kilograme în plus. Apoi, anii au trecut și Nicola Boswell a avut mai multe relații toxice, ce i-au adus multă nefericire.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Ca să se simtă mai bine, aceasta și-a găsit consolarea în mâncare și astfel, încet și sigur, a ajuns să cântărească 97 de kilograme.

Nicola Boswell si fiul sau

Nicola Boswell ajunsese la 97 de kilograme

Fiind o mama singură și având un loc de muncă solicitant, britanica nu a reușit să aibă un program de masa. Atunci când pandemia de coronavirus i-a făcut pe oameni să stea izolați în case, kilogramele în plus au ajuns la un nivel îngrijorător.

Citește și: Dieta lui Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit. Cum se menține îndrăgitul jurat de la Chefi la cuțite

Totuși, o simplă frază nevinovată venită din partea fiului său a făcut-o pe femeie să „topească” 38 de kilograme.

„Știam că trebuie să mă schimb, voiam să îmi duc cariera la următorul nivel, voiam să fiu fericită și voiam să fiu un model bun de mamă, de părinte. Relațiile toxice m-au făcut să nu mai am încredere în propriile forțe și respect de sine. Într-o zi, fiul meu a venit și mi-a zis că sunt grasă. Atunci am decis să fac o schimbare și m-am apucat de o dietă”, a mărturisit Nicola, potrivit celor de la ca.news.yahoo.com.

Pe lângă un regim de slăbit sănătos, recomandat de nutriționiști și medici, femeia s-a apucat să facă sport și rezultatele nu au întârziat să apară.

În doar cinci luni, mama a reușit să slăbească 38 de kilograme și transformarea sa a fost una de-a dreptul uluitoare. Azi, Nicola Boswell este fericită că are un tonus mult mai bun, o sănătate de fier și o siluetă de invidiat. Femeia este recunoscătoare fiului său, care i-a tras (indirect) un semnal de alarmă și a determinat-o astfel să își schimbe viața și să aibă mai multă grijă de ea.

Ea e femeia cu cel mai mare bust din lume. Doar zona pieptului cântărește 59 de kilograme... O femeie a găsit pe o plajă o sticlă veche, cu un bilet înăuntru. Hârtia din interior a făcut-o să intre în Cartea Recor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x