Antena Căutare

O tânără a consumat doar 39 de calorii pe zi și a ajuns la 22 de kilograme! Chiara Schober e de nerecunoscut

O tânără a ajuns să cântărească doar 22 de kilograme, din caua anorexiei. Pentru a deveni cât mai slabă, fata obișnuia să con sume doar 39 de calorii pe zi. Azi, Chiara Schober este de nerecunoscut.

Chiara Schober, selfie in baie in timp ce poarta o rochie rosie Galerie
Chiara Schober a trecut printr-o transformare uluitoare după ce a învins anorexia | sursa foto: Profimedia

Pe vremea când avea 18 ani, Chiara Schober din Liechtenstein a început să fie tot mai preocupată de modul în care arată, o pornire oarecum firească pentru tinerii de vârsta ei.

Totuși, grija s-a transformat într-o adevărată obsesie atunci când fata a început să fie din ce în ce mai nemulțumită de modul în care arată.

O tânără a ajuns să aibă doar 22 de kilograme, din cauza anorexiei

Mai exact, adolescenta a început să își dorească să fie din ce în ce mai slabă și astfel s-a instalat anorexia. Inițial, porțiile acesteia au început să fie din ce în ce mai mici și multe dintre ingredientele considerate grase sau bogate în calorii au început să fie eliminate.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

Apoi, rând pe rând, alimentele consumate de fată au început să fie puține și deloc variate. Timpul a trecut și ceea ce părea doar o dorință de-a mânca puțin și sănătos s-a transformat, de fapt, într-o adevărată afecțiune periculoasă.

Chiara Schober, selfie în oglinda

Chiara Schober s-a luptat mult timp cu anorexia

Chiara Schober a ajuns să consume doar 39 de calorii într-o zi. Lucrurile au scăpat complet de sub control atunci când bunica fetei a decedat. Îndurerată, tânăra din Liechtenstein a început să evite și mai mult mâncarea, simțindu-se vinovată după fiecare dumicat pe care îl înghițea.

„Mâncam doar o piersică pe zi, nu puteam suporta gândul de-a mânca, mă simțeam ca și când mă pedepsesc. Mă simțeam terifiată de aproape orice aliment”, a dezvăluit tânăra, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

La un moment dat, atunci când a ajuns să cântărească doar 22 de kilograme la vârsta majoratului, tânăra a fost dusă de urgență la spital. Medicii i-au evaluat atent situația și i-au explicat faptul că trupul său nu va mai rezista mult timp fără hrană, motiv pentru care riscul decesului devine tot mai mare în fiecare zi.

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 31 de kilograme, apoi s-a apucat de sală. Azi e de nerecunoscut

De fiecare dată când era internată în spital, Chiara Schober refuza să consume meniurile special concepute de nutriționiști și scăderea în greutate nu putea să fie oprită. Văzând că pacienta nu cooperează, doctorii au acceptat să o externeze când aceasta a început să amenințe că se va sinucide. Acasă, părinții au făcut tot posibilul să îi gătească pe plac, dar totul a fost în zadar.

Într-o zi, Chiara Schober l-a cunoscut pe Jason, un tânăr de care s-a îndrăgostit încă de la prima vedere. Acesta i-a fost fetei alături și, cu timpul, a ajutat-o să își depășească problema cu anorexia și să capete mai multă încredere în ea și în frumusețea ei. Timpul a trecut și adolescenta a început să câștige greutate și să arate din ce în ce mai bine. Astfel i-a reapărut pofta de viață și, după o vreme, medicii au ajuns la concluzia că a învins anorexia.

Anii au trecut și Chiara Schober este astăzi o femeie superbă, cu forme de invidiat, extrem de bine lucrate la sală. Tânăra este antrenor de fitness și are aproximativ cincizeci de mii de urmăritori pe pagina sa de Instagram! Oameni de pretutindeni îi urmăresc activitatea și o admiră pentru modul în care a reușit să învingă anorexia, dar și pentru modul în care face cunoscută această cauză, pentru a ajuta și alți tineri aflați în aceeași situație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ultima fotografie a Prințului Philip alături de toți strănepoții lui. Ce detaliu nu le-a scăpat privitorilor... O tânără a mâncat doar frunze de salată și a ajuns la 37 de kilograme! Cum arată azi Charlie Bradburn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x