Antena Căutare

O tânără a găsit o piatră misterioasă pe plajă și a luat-o acasă, ca să vadă ce e. Ce a putut să descopere

O femeie se plimba pe o plajă atunci când a observat o piatră bizară, de un roșu intens. Curioasă, aceasta a luat obiectul acaasă, dar când i-a descoperit „secretul”, surpriza a fost una de proporții!

o piatra rosie analizata cu telefonul mobil Galerie
Femeia a pozat piatra descoperită pe o plajă și imaginile au devenit virale | sursa foto: Profimedia

Mantana Dao Pibul din Thailanda a decis să profite de timpul liber, așa că a mers pe o plajă din Nakhon Si Thammarat. Chiar în timp ce se plimba, atenția i-a fost atrasă de o piatră bizară, cu un aspect neobișnuit.

Femeia a crezut inițial că a dat peste un coral și a decis să ia obiectul acasă, ca amintire. Totuși, când a descoperit ce „secret” ascunde piatra, aceasta a fost uluită.

O femeie a găsit o piatră bizară pe o plajă și a decis s-o ia acasă, dar după a făcut o descoperire neașteptată

Mantana Dao Pibul se afla pe o plajă din Thailanda și se relaxa plimbându-se atunci când a observat în nisip un obiect neobișnuit. A crezut că piatra bizară pe care tocmai o găsise era un coral adus de valurile mării și, fiindcă i-a plăcut aspectul neobișnuit al obiectului, a decis să-l ia acasă, ca amintire.

Citește și: O pensionară și-a cumpărat o piatră de la un târg de vechituri. Când i-a descoperit „secretul” a fost uluită. Ce comoară ascundea

Ceva mai târziu, femeia s-a folosit de lanterna de la telefonul mobil ca să analizeze mai atent piatra bizară și nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit că aceasta are o culoarea roșie misterioasă, ce reflectă lumina într-un mod inedit. Mantana Dao Pibul a presupus că are de-a face cu un mineral deosebit.

Câteva ore mai târziu, tânăra a observat că din roșul intens, culoarea s-a schimbat în nuanțe mai portocalii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu știu ce este, sper ca niște specialiști să se uite și să-mi spună ce este”, a dezvăluit tânăra atunci, care a sperat să afle „secretul” pietrei roșii pe care a găsit-o pe plajă, arată cei de la au.news.yahoo.com.

Tot ce știe în prezent este faptul că e un obiect rar, capabil să își schimbe culoarea.

Deși au trecut ceva luni de când a găsit piatra și nu au mai apărut alte informații despre acest subiect, cel mai probabil este vorba despre un opal roșu, cunoscut și sub denumirea de opal de foc. Tânăra încă speră să descopere că piatra este una extrem de valoroasă.

Citește și: A mers la o plimbare în parc, dar ce a descoperit acolo ar putea să o îmbogățească. Ce a găsit Noreen Wredberg pe jos

O întâmplare similară a fost trăită de un australian. David Hole se plimba în căutare de pepite de aur prin Maryborough Regional Park din Melbourne atunci când a găsit o piatră bizară. A crezut că va găsi o pepită prețioasă în interior și a încercat să spargă roca, dar nu a reușit. A renunțat la idee, dar a ales să păstreze piatra pe un raft.

„A stat șase ani pe raft, să se pună praful, până am aflat ce este, de fapt!”, a mărturisit acesta.

După șase ani în care doar a stat să se pună praful pe ea, australianului i-a venit ideea s-o ducă la Muzeul din Melbourne și acest a fost momentul în care omul a făcut o descoperire ce avea să-i schimbe viața: roca era un meteorit de 4.6 miliarde de ani, cu o imensă valoare științifică.

Așa arăta casa lor, dar habar n-aveau ce ascunde de fapt locuința cumpărată. Au transformat tot după ce au aflat... O femeie e mereu confundată cu fiica ei. Câți ani are și care e secretul tinereții sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x