Antena Căutare

O femeie e mereu confundată cu fiica ei. Câți ani are și care e secretul tinereții sale

O femeie în vârstă de 44 ani este adesea confundată cu fiica ei din cauza faptului că arată incredibil de tânără. Cele două, mamă și fiică, seamănă ca două picături de apă.

colaj joleen si fiica ei Galerie
O femeie în vârstă de 44 ani este adesea confundată cu fiica ei din cauza faptului că arată incredibil de tânără. Cele două, mamă și fiică, seamănă ca două picături de apă. | Profimedia

Femeia cu trăsături asiatice seamănă extraordinar de bine cu fiica ei, dar nu asta le-a atras atenția tuturor celor care le întâlnesc pe stradă, ci faptul că ea, deși are 44 ani, refuză să îmbătrânescă. Joleen Diaz nu arată mai în vârstă de 20 de ani, având un trup și un chip care par că nu înregistrează trecerea timpului.

Adesea femeia este abordată de bărbați mult mai tineri decât ea pentru că nimeni nu îi poate ghici vârsta. În pozele în care apare alături de fiica ei, Meilani, în vârstă de 21 ani, femeia arată de parcă i-ar fi soră.

Femeia care trece drept soră pentru fiica ei

Cele două locuiesc în California și de câte ori ies pe stradă, toată lumea le admiră pentru frumusețea lor, crezând că sunt surori.

Joleen este de origine din Guam și era profesoară de liceu atunci când s-a decis să se mute în California împreună cu fiica ei, care pe atunci avea 1 an. Ea și tatăl lui Meilani s-au despărțit în urmă cu 14 ani și de atunci e singură.

Citește și: Mia Dunn a devenit o femeie atrăgătoare după ce a slăbit jumătate din kg pe care le avea. E surprinzător ce mănâncă zilnic acum

Chiar dacă și-a făcut un profil pe o aplicație de dating, Joleen a povestit că de multe ori i s-a șters contul pentru că oamenii cred că e un cont fals, dat fiind faptul că în poze nu arată a femeie de 44 ani.

“Aș vrea să pot să stabilesc o legătură cu cineva și apoi să le explic ce e cu aceste poze pe rețelele sociale, după ce ajung să mă cunoască în persoană”, spune femeia.

Joleen are peste 565.000 de urmăritori pe Instagram și mulți bărbați mult mai tineri decât ea îi fac avansuri, încercând să iasă cu ea.

Ce spune Joleen despre admiratorii săi

“Majoritatea mesajelor sunt foarte politicoase și multe sunt cu complimente, lăudându-mă pentru stilul meu de viață sănătos”, a povestit Joleen, potrivit Daily Mail.

Deși se simte flatată că mulți bărbați tineri își doresc să iasă cu ea la întâlniri, ea știe că nu toți sunt interesați să aibă o relație cu ea, ci vor doar să o cunoască din pură curiozitate.

“Cred că cei tineri au fantezii cu mine, gândindu-se cum ar fi să iasă cu o persoană mai tânără, pe când bărbații de vârsta mea sunt mult mai pragmatic și caută pe cineva cu care să se bucure de lucrurile simple”, a mai adăugat Joleen.

Citește și: O tânără a slăbit 39 de kilograme mâncând zilnic la fast food. Cum a fost posibil și ce secret a folosit Karina Villarrreal

Cu o frumusețe fără cusur, un ten perfect întins și luminous și un trup de invidiat, Joleen promovează un stil de viață sănătos care o ajută să se mențină în formă, arătând mereu mult mai tânără.

“Nici măcar nu aș lua în considerare să îmi dau întâlnire cu cineva care ar putea fi prieten cu fiica mea”, a mai spus femeia.

Joleen și Meilani sunt foarte apropiate, sunt cele mai bune prietene și când sunt amândouă în câte o relație, ele ies la întâlniri în patru.

Pentru a se menține în formă, Joleen face sport aproape zilnic și are o dietă extrem de sănătoasă. Deși nu are operații estetice, frumoasa femeie se folosește de produse de înfrumuzețare care îi mențin chipul tânăr.

O tânără a găsit o piatră misterioasă pe plajă și a luat-o acasă, ca să vadă ce e. Ce a putut să descopere... Femeia de 22 ani care arată ca o fetiță de 8 ani. Boala rară de care suferă tânăra i-a uimit pe medici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x