Căutare Live

O tânără a slăbit 76 de kilograme după ce a renunțat la 2 alimente. Cum arată azi Julie Knight

O femeie a reușit să slăbească 76 de kilograme în aproximativ un an, după ce a renunțat la două alimente. Transformarea prin care a trecut Julie Knight este de-a dreptul uluitoare.

Julie Knight a ajuns să cântărească 177 de kilograme din cauza alimentelor consumate

sursa foto: Profimedia

Încă de la vârsta de 20 de ani, Julie Knight din Brendon, Gloucestershire (Marea Britanie) a început să se confrunte cu kilogramele în plus. Rutina, diferitele probleme din viața de zi cu zi, stresul și poate neîmplinirea în plan emoțional și amoros au făcut-o pe tânără să își găsească confortul și alinarea în mâncare.

O femeie a slăbit 76 de kilograme după ce a renunțat la două alimente

În fiecare zi, din meniul acesteia nu lipseau pungile de ciocolată și nenumăratele felii de pizza, două alimente extrem de bogate în carbohidrați, calorii, zahăr și grăsimi. Lipsa de sport și comoditatea s-au combinat cu mâncatul la ore târzii și în porții cât mai generoase și rezultatele nu au întârziat să apară.

După 17 ani de trăit nesănătos, cu obiceiuri alimentare extrem de nocive, femeia din Marea Britanie a ajuns să cântăreasă 177 de kilograme. A ajuns să sufere de depresie și stima de sine a dispărut cu desăvârșire. Din ce în ce mai stânjentă de modul în care arată, Julie Knight a început să iasă din casă cât mai rar cu putință.

Citește și: O asistentă medicală a „topit” 50 de kilograme, folosind propriul său regim de slăbit. Ce dietă a urmat

Imaginea din oglindă nu o făcea deloc mândră, dar își găsea zilnic consolare în cele două alimente preferate: pizza și ciocolată. Într-o zi, britanica a realizat faptul că și-a forțat corpul mult prea mult și că a venit momentul să facă o schimbare radicală, ca să aibă vreo șansă să trăiască viața dincolo de depresie și neîmpliniri.

Julie Knight la un show de striptease, inconjurata de barbati

Julie Knight la un show de striptease

Medicii i-au săus că, dacă nu va lua măsuri în cel mai scurt timp posibil, atunci riscă să rămână fără permis de conducere din cauza apariției fenomenului de apnee.

„Din cauză că eram atât de mare îmi lipsea curajul de-a aborda bărbați, fiindcă mă temeam de ceea ce ar putea spune despre greutatea mea”, a mărturisit Julie Knight, potrivit celor de la Profimediaimages.

Citește și: Un bărbat a stat nemâncat timp de 382 de zile. Cum s-a transformat corpul lui Angus Barbieri

Primul și cel mai important pas pe care l-a făcut pentru slăbit a fost acela de-a renunța la cele două alimente preferate, pe care le consuma cel mai frecvent și în cantități semnificative. Apoi, rând pe rând, Julie Knight și-a schimbat dieta, alegând să consume doar produse sănătoase, nutritive și cu puține calorii. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar transformarea a fost una de-a dreptul uluitoare. În doar 13 luni, adică un an și o lună, britanica în vârstă de 37 de ani a slăbit 76 de kilograme. A devenit mult mai încrezătoare în modul în care arată și susține că este pregătită, pentru prima dată în mulți ani, să își încerce norocul în dragoste și să își întemeieze o familie.

Citește și
colaj de imagini cu elena andreianu si crbl, langa oase si crbl la asia express
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
Cât de mult a crescut și ce frumoasă e fiica lui CRBL. Alesia moștenește frumusețea părinților
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu ioana tiriac imbracata in alb si negru
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Cum arăta Ioana Țiriac înainte de schimbările făcute în ultima vreme. Fiica lui Ion Țiriac este foarte diferită
Mai multe articole
Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște... Ce spune lungimea fustei despre o femeie. Experimentul foto care a stârnit discuții aprinse pe internet...
Ultimele știri