Antena Căutare

Denis Shevchenko a slăbit 90 de kilograme după ce a renunțat la un anumit tip de aliment! Cum arată azi

Un bărbat pe nume Denis Shevchenko din Rusia a trecut printr-o transformare uluitoare. Obișnuia să consume până la 5.000 de calorii pe zi, lucru ce l-a dus la o greutate de 182 de kilograme. După ce a renunțat la un aliment a slăbit enorm și azi e de nerecunoscut.

Denis Shevchenko, poză în slip, în fața unei piscine, pe vremea când avea 182 de kilograme Galerie
Denis Shevchenko a ajuns să cântărească 182 de kilograme, din cauza alimentelor consumate în exces | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unui bărbat numit Denis Shevchenko din Karasnodar, Rusia. Lucrător în construcții, omul obișnuia ca după muncă să se relaxeze cu porții cât mai generoase de mâncare, lenevind în fața televizorului.

Farfuriile sale au început să fie tot mai pline cu alimente și, pe măsură ce a trecut timpul, și stomacul bărbatului s-a mărit.

Un bărbat obișnuia să consume 5.000 de calorii pe zi și a ajuns la 182 de kilograme

Așa cum chiar el a mărturisit, rusul a ajuns să consume zilnic între 4.000 și 5.000 de calorii, adică necesarul caloric pentru două zile. Mâncarea s-a transformat într-un adevărat drog pentru Denis Shevchenko. În fiecare zi, acesta consuma dulciuri, bere, multă pâine și prăjituri, adică alimente bogate în carbohidrați și calorii. Fără regrete, rusul nu s-a gândit că greutatea de 182 de kilograme îi afectează din plin sănătatea, atât pe termen lung, cât și pe termen scurt.

Descoperă mai multe imagini cu transformarea bărbatului în GALERIA FOTO de mai sus

Într-o zi, Denis Shevchenko a dat peste o poză cu el și acesta a fost momentul care i-a schimbat viața. Dezamăgit profund de modul în care arată, bărbatul a început să se gândească mai bine la situația în care se afla.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Cu un abdomen ce măsura 152 de centimetri și o luptă continuă de-a găsi haine în care să intre, tânărul în vârstă de 31 de ani a decis că a venit timpul să facă o schimbare radicală în viața sa.

Denis Shevchenko, poză în piscină

Denis Shevchenko, pe vremea când avea 182 de kilograme

Primul lucru pe care l-a făcut a fost acela de a-și schimba atitudinea față de mâncare. A renunțat la orice aliment bogat în carbohidrați sau grăsimi saturate și a introdus în dieta zilnică alimente bogate din punct de vedere nutritiv, precum legumele, fructele, cărnurile slabe și ouăle. În scurt timp, rusul a observat faptul că digestia sa a început să fie una tot mai bună și odată cu asta a început să îi crească și nivelul de energie.

S-a decis să înceapă să meargă la sală și chiar să practice tot felul de sporturi. Rezultatele nu au întârziat să apară și omul a trecut astfel printr-o transformare de zile mari. Ca să nu rămână cu exces de piele, Denis Shevchenko s-a apucat de antrenamente cu greutăți și azi are un adevărat corp de atlet, cu mușchi extrem de bine evidențiați, și o greutate de doar 92 de kilograme!

Mai mult decât atât, rusul este astăzi nelipsit de la competițiile de profil și poate ridica incredibila greutate de 210 kilograme. Încântat de schimbare, Denis Shevchenko a dezvăluit faptul că în prezent are mult mai multă energie, se simte sănătos din toate punctele de vedere și, nu de puține ori, atrage privirile doamnelor și domnișoarelor.

Toți râd de Tess Holliday că este supraponderală până află câți bani îi aduce corpul său anual. Ce salariu fabulos are... Ayanna Williams e femeia care nu și-a mai tuns unghiile de 30 de ani! Lungimea acestora depășește șapte metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x