Antena Căutare

O tânără anorexică a ajuns la 28 de kilograme, mâncând doar felii de măr și iaurt. Cum arată azi Hannah Lucas

O tânără a ajuns să cântărească doar 28 de kilograme din cauza anorexiei. Medicii i-au zis că nu mai are mult de trăit atunci când Hannah Lucas a trecut printr-o transformare de zile mari.

Hannah Lucas ținând în brațe câinele său Galerie
Hannah Lucas a ajuns la 28 de kilograme din cauza anorexiei | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei tinere pe nume Hannah Lucas din Marea Britanie. Încă din adolescență, fata s-a confruntat cu probleme legate de greutate.

Când cei din jur au început să râdă de ea și să facă tot felul de glume cu privire la modul în care arată, aceasta a dezvoltat o fobie față de mâncare și a ajuns să slăbească aproximativ 60 de kilograme în doar doi ani.

O tânără anorexică de 28 de kilograme a trecut printr-o transformare uluitoare

Dorința de-a deveni tot mai slabă s-a transformat într-o adevărată obsesie. Din cauza anorexiei, Hannah Lucas și-a impus să consume doar o sută de calorii pe zi.

Practic, fata se hrănea în fiecare zi doar cu un iaurt și câteva felii de măr. Timpul a trecut și britanica a ajuns să cântărească doar 28 de kilograme, spre îngrijorarea familiei și a celor din jur. Ajunsă de urgență la spital, medicii i-au făcut numeroase investigații și au anunțat-o că nu mai are mult de trăit, fiindcă se află deja într-o luptă pe viață și pe moarte.

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

Acesta a fost un adevărat moment de cumpână pentru britanică.. Hannah Lucas și-a dat atunci seama că, deși era extrem de slabă, arăta mai degrabă a femeie de 60 de ani, cu pielea uscată și ridată. Extrem de slăbită, aceasta a fost internată de patru ori pentru ca doctorii să îi ofere îngrijiri de specialitate.

Hannah Lucas la plajă, pe un velier

Hannah Lucas, pe vremea când avea 28 de kilograme

Totuși, tânăra a reușit să treacă peste această grea încercare datorită unui câine bichon adoptat în urmă cu câțiva ani. Britanica s-a atașat atât de mult de micuțul său patruped, încât acesta i-a dat, indirect, un motiv de-a trăi și de-a lupta cu dificila afecțiune.

Hannah Lucas are azi 26 și arată mult mai bine, reușind să atragă privirile celor din jur cu formele sale de invidiat. Britanica a înțeles acum că să fii extrem de slab nu înseamnă neapărat că ești și frumos.

„La vârsta de 22 de ani am fost pentru ultima oară în spital și l-am luat pe Ted. Acum, să am grijă de câinele meu îmi dă un motiv să mă dau jos dimineața din pat. De când îl am nu am mai fost internată în spital. El e motivul meu să stau departe de spital. Aș fi fost pierdută fără el și îl răsfăț toată ziua. Cred că el este cel care m-a ajutat cu adevărat să depășesc toate acest probleme. M-am îndrăgostit instant de el încă din clipa în care l-am primit cadou de la sora mea. Știu că sună nebunește, dar eu cred că el m-a făcut să mă recuperez”, a dezvăluit Hannah Lucas, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Azi, tânăra din Marea Britanie este un adevărat exemplu de ambiție și curaj pentru oameni din întreaga lume. Dacă înainte mulți râdeau de ea că arată ca o femeie de 60 de ani, azi mulți bărbați și-ar dori să fie cu ea.

Toți râdeau că e prea grasă, azi arată ca o divă și mulți se îndrăgostesc de ea. Cum arată Tilly Niman după ce a slăbit... Marcela Alonzo e mama care face 20.000 de dolari pe lună, doar cu niște poze! Ce parte a corpului își arată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x