Antena Căutare

Observator Special: Ce spune cainele tau despre tine

Cine se aseamana... se aduna! Asa spune o veche vorba romaneasca. Insa, nu doar in cazul relatiilor dintre oameni. Si relatiile dintre om si animalul de companie sunt la fel.

Unii oamenii isi aleg patrupedele dupa temperament si personalitate. Altii au acasa animale alese dupa chipul si asemanarea lor.

Inca de acum 30 de mii de ani, de cand au fost domesticiti, cainii sunt cei mai buni prieteni ai omului. E un fapt demonstrat de mai toate studiile posibile.

Mai nou, cercetatorii au descoperit ca apropierea dintre om si animal mai are o cauza: omul isi alege, in general, un animal de companie care sa-i semene. Fie ca vorbim de comportament, fie ca vorbim de aspect.

Lumea isi doreste caine, mai mult decat pisica, pentru ca este mult mai atasat de om.

Barbatii, care se simt dominatori si in familie si la locul de munca incearca sa-si achizitioneze caini care par fiorosi. Femeile, in schimb, care se simt puternice isi doresc caini mici

Un fizician roman a ajuns vedeta in SUA: Joaca intr-un serial faimos peste ocean!... Observator Special! Ce inventii inedite au mai aparut: Umbrela pentru zile negre sau sapca pentru metrou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x