Antena Căutare

Observator Special: Cele mai cunoscute metode de agatat

Adoram Internetul, pentru ca ne ofera totul! Informatie, distractie, prieteni noi. Sa ne concentram putin atentia pe relatiile online, pentru ca "vrajeala computerizata" e preferata de majoritatea oamenilor. Doar pe net pot sa spuna ce vor, sa pretinda ca sunt oricine vor, desigur, pana in clipa in care sunt descoperiti. Totusi, faptul ca stam atat de mult pe internet, nu ne afecteaza capacitatea de socializare? Nu cumva simtim nevoia sa transpunem libertatea mediului online in viata reala? Probabil ca da, pentru ca, de exemplu, barbatii si-au schimbat radical "tehnicile de agatare"

O fata frumoasa si singura aflata intr-un loc public este tinta sigura a baietilor pusi pe agatat. Si unii dintre ei nu se multumesc cu un simplu privit, ci isi si incearca norocul. Pot trece direct la avansuri… fizice. Pe strada insa, lucrurile stau ceva mai diferit. Poate si datorita faptului ca este ceva mai multa lume in jur.

Poate alege sa-i spuna ceva clasic, precum “Ce frumoasa esti!”. Poate, poate fata ii raspunde. Si uite asa da norocul peste el. De cele mai multe ori, barbatii au propriile tehnici de agatat. Vorba aceea, daca iese - iese. Daca nu, macar nu se simt vinovati pentru ca nu ar fi incercat.

Nici cei trecuti de varsta a doua nu se pot multumi cu un simplu privit, ca doar: ce-i frumnos si lui Dumnezeu ii place. Este de ajuns sa te plimbi cel mult 30 de minute prin Bucuresti ca sa afli care sunt cele mai cunoscute metode de agatat. Si in timp ce unii prefera sa impresioneze prin cantec, altii prefera metode putin mai."sofisticate".

Viorel propune urmatoarea tehnica: “ ‘Buna! Ai si tu un numar de telefon sau ce numar porti?’ Da ea zice: ‘la picior?’ ‘Nu, la telefon’. Din caterinca poti sa o dai si in iubire si in toate nebuniile."

Viorel si George sunt prieteni de ani buni. Desi amandoi spun ca umorul este cel mai important, ficare il foloseste in maniera proprie.

“Spre exemplu, eu ma agat de un pretext: ‘Mama ce bratara frumoasa ai, nu vrei sa ne cunoastem? Iesim la un suc, la o cafea. Am prieten, dar nu conteaza si eu am prietena, dar poate doar o cafea.’ Atata tot”, demonstreaza el.

Prietenul la nevoie se cunoaste, iar "agatatul in grup" se dovedeste a fi cel mai prolific. Totul e mai usor, daca amicii iti tin spatele si te mai si incurajeaza. Parca ai si mai mult tupeu in gasca.

Nici ca pieton nu poti fi lasat in pace. Mai ales ca in masina, soferii, se simt in siguranta, iar curajul lor este nemarginit. O demonstreaza Cosmin, caruia ii place sa claxoneze fetele: “Si tatal meu claxoneaza fetele. Claxoneaza, avand in vedere ca nu e mama in masina. E codul nostru genetic.”

Pentru cei care nu prefera agatatul in locurile publice, Internetul reprezinta solutia ideala. “Sunt mai multe modalitati. Acum a aparut Facebook-ul si putem colabora mai repede. Acolo avem tupeu mai mult”, incuviinteaza Andrei.

Asa si-a cunoscut si Cosmin prietena. Dintr-un simplu ID de messenger si o simpla conversatie pe internet s-a transformat intr-o relatie care dureaza de cativa ani.

Iar in timp ce barbatii viseaza la o aventura alaturi de o femeie ca cele din paginile revistelor , femeile viseaza la plimbari pe malul marii, trandafiri si intalniri romantice. Iar banalele metode de agatat pe strada le lasa indiferente. Daca nu chiar le enerveaza la culme.

Desi nu mai este chiar adolescenta, Malina este zilnic abordata in maniera… stradala: “Acum am observat foarte multa lume care chiar si pe noi, cele mai in varsta, ne mai fluiera”. Si o deranjeaza, pentur ca nu gasesc nimic firesc intr-o abordare atat de… directa.

Deci e normal sa-si aminteasca, de fiecare data, de vremurile in care barbatii erau mult mai manierati: “Cu tandrete, cu foarte multa sinceritate pe vremuri. Si simplu! Foarte simplu! O floare, o strangere de mana, ne plimbam si toate veneau cu timpul”.

Societatea insa este intr-o continua schimbare, la fel sunt si metodele prin care barbatii incearca sa impresioneze o femeie. Si daca reusesc in bine sau in rau depinde doar de ei. Si mai ales de cat de mult trec granita dintre bun simt si nesimtire...

Doi tineri, la un pas sa fie loviti de... un avion!... Observator Special: Cele mai cunoscute mituri despre Evul Mediu, spulberate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x