Antena Căutare

Observator Special. Grea e viata de fotbalist: bani, masini si femei frumoase!

Orice pusti viseaza ca, atunci cand va fi mare, sa devina o celebritate! Multi se vad cantareti. Altii vor sa cucereasca podiumurile de moda. Insa ce credeti ca vor sa devina cei mai multi? Fotbalisti, normal. In afara de bani multi, casa mobilata de lux si o limuzina ultimul racnet, fotbalistii din divizia A - sau cei care prind contracte internationale - mai au un avantaj: femeile frumoase, care ar face orice ca sa le intre in gratii.

Viata de iubita de fotbalist nu e deloc usoara! In orice clipa, in calea sportivului poate aparea o femeie mai frumoasa, mai tunata, mai hotarata. Deci orice duduie care insista sa-si pastreze iubitul-fotbalist trebuie sa fie foarte vigilenta!

Dar de ce ar decide o tanara sa-si complice viata cu un individ care o poate insela in orice secunda? Pentru ca, mai nou, fotbalistul este cea mai sigura cale spre celebritate, oricat de efemera ar fi aceasta. Si este logic, atat timp cat iubirile, certurile, despartirile intre starletele de ocazie si sportivi se petrec in fata camerelor si in paginile tabloidelor.

Se intampla pe 25 septembrie, cand, dupa mai bine un an de iubire, Daniela Crudu era nevoita sa accepte ca Mihai Costea, alias Nila, s-a saturat de aparitiile fierbinti ale iubitei. Iar mesajul de adio s-a lasat cu lacrimi si iar lacrimi.

Aceeasi poveste, alte personaje. Andreea Tonciu si Nicolae Mitea. Ea, un manechin de club. El, un fotbalist fara echipa. Nimeni nu mai stie de cate ori s-au certat si s-au impacat la televizor. Numai in ultimul an, au trecut prin doua despartiri furtunoase.

Refuzul lui Niky a scos-o din minti pe bruneta: Asa ca si-a facut bagajele si a plecat. Pana la colt, pentru ca cearta a durat, si de aceasta data cateva zile, iar Andreea s-a intors in bratele fotbalistului.

Isi mai aminteste cineva cum s-a facut cunoscuta Andreea Tonciu? Tot dupa o relatie spumoasa cu un fotbalist, pe numele lui Cristi Pulhac. Se intampla in 2007, cand multa cerneala a curs im tabloide dupa ce dinamovistul si-ar fi inselat iubita tocmai cu Andreea, pe vremea aceea o tanara dornica de afirmare.
Si nimeni nu se poate indoi de promisiunea Dianei. Doar certurile si impacarile dintre fotbalisti si femeile din viata lor trec musai pe la televizor.

Viata fotbalistilor din Occident

Au zeci de milioane de euro, marile firme le dau averi ca sa apara in spoturile lor publicitare, locuiesc in vile superbe, au cele mai scumpe masini din lume si relatii stabile cu femei spectaculos de frumoase! Credeti ca asta ii multumeste pe marii fotbalisti ai lumii? Evident ca nu! Si uite asa au ajuns Beckham, Ronaldo sau Picque sa aiba mari probleme cu sotiile sau iubitele. Cu toate acestea, reusesc performanta de a ramane impreuna. Ceea ce ma face sa intreb: oare relatiile lor sunt adevarate sau reprezinta doar o strategie de marketing?

Katherine Jenkins a ales Twitter-ul pentru a nega faptul ca a avut vreodata o relatie cu David Beckham.

Cand vine vorba despre amante de dincolo de granita, cuvantul de ordine devine negarea. Pe principiul hotul neprins, negustor cinstit, nimeni nu recunoaste nimic. Asta nu inseamna ca presa nu ii asteapta pe fotbalisti la colt. Orice pas gresit e taxat. Ultimul mare nume din randul sotilor celebrii si amantele lor, David Beckham.

Tanara de 32 de ani a negat atunci zvonurile care o legau de fotbalist. A scris pe Twitter: "Dragi prieteni, am auzit niste zvonuri oribile pe aici si vreau sa stiti ca neg absolut ca am avut o aventura cu David Beckham."

Portughezul Cristiano Ronaldo nu a avut nici el trai prea bun cu presa. Desi este intr-o relatie oficiala cu fotomodelul Irina Shayk, fotbalistul renunta la vechile obiceiuri. Ultima amanta atribuita de paparazzi este Rita Pereira, actrita, model si moderator TV.

Nici femeile din lumea artistica nu au mai mult noroc atunci cand aleg sa se indragosteasca de fotbalisti. La nici sase luni de la prima intalnire, Shakira a aflat din presa de scandal ca iubitul ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique, o inseala cu Bar Refaeli, fosta iubita a lui DiCaprio. Nu stim ce i-a spus sportivul, cert este ca cei doi au ramas impreuna, iar la inceputul anului viitor, vor deveni parintii unui baietel.

Iubite sau sotii, cu copii sau fara, femeile implicate in relatii oficiale cu fotbalisti au avut, mai devreme sau mai tarziu, de suferit. Casatorit cu iubita sa din copilarie, John Terry a inscris si el la alta poarta. In ianuarie 2010, publicatia The Sun scrie ca acesta ar fi avut o aventura cu modelul francez, Vanessa Perroncel, in varsta de 28 de ani. Si asta la cateva luni dupa ce a fost numit "Taticul" anului 2009 in Anglia.

Zi cu noroc! Buluc la cununii de 12/12/12... VIDEO! Blocata sase zile in nameti, o femeie si-a luat adio de la fii ei printr-un mesaj impresionat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x