Antena Căutare

Observator Special: Magazinele cu haine second-hand au devenit tot mai atractive din cauza crizei

Criza financiara a venit si pare sa nu se mai dea dusa. Incet-incet, am invatat sa facem economii, am invatat sa ne scurtam lista de cumparaturi si sa ne limitam iesirile in oras. Multi romani au taiat de pe lista si hainele noi. Chiar daca in urma cu cativa ani strambau din nas la gandul ca s-ar putea imbraca de la second-hand, acum, magazinele cu haine la mana a doua au devenit, brusc, foarte atractive.

Daca au rabdare, romanii pot descoperi produse excelente din punct de vedere calitativ, la niste preturi mai mult decat bune. Totusi, nu toti proprietarii de magazine second-hand au inteles ca trebuie sa-si respecte clientii, chiar daca nu sunt foarte bogati.

Fiecare comerciant vinde dupa propriile reguli. Spre exemplu, un magazin cu produse la mana a doua face oferte in fiecare saptamana.

Regula e simpla. Daca in prima saptamana a lunii, cand primesc marfa noua, hainele se vand cu 49 de lei pe kilogram, in urmatoarele trei saptamani, pretul scade cu zece lei la fiecare 7 zile Iar cei care au trecut o data pragul magazinului, au venit si a doua oara.

Daca celor mai multi le este rusine sa spuna ca isi cumparar haine purtate, altii recunosc ca mai mult nu isi permit.

In cele mai multe cazuri, hainele sunt importate din Anglia, Austria si Germania.

Observator Special: Societatile de asigurare ofera protectie si pentru riscul caderii meteoritilor... Observator special: Grafologia, stiinta care "tradeaza" totul despre noi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x