Antena Căutare

Observator Special: Prezicatorii britanici anunta evenimente sumbre, dar deloc surprinzatoare pentru umanitate

Anul 2012 a scos la iveala o gramada de predictii care mai de care mai cumplite, care nu s-au adeverit. Cu toate acestea, o gramada de "vizionari" continua sa sustina ca stiu precis ce ni se va intampla in viitorul apropiat.

Jane si Craig Hamilton-Parker sunt . Sunt primii "vizionari" TV. Sunt policalificati, asa ca sunt capabili sa ia legatura cu persoanele decedate, sa vaneze fantome, sa citeasca viitorul si cate si mai cate. De curand, li s-a alaturat si fiica lor, care sustine ca poseda darurile parintilor, daca nu chiar si cateva in plus.

In primul rand, britanicul a anuntat ca avem in fata un an foarte greu din punct de vedere economic. Evident, acelasi lucru l-au facut specialistii in finante, inca de acum o jumatate de an.

In al doilea rand, in primele luni ale lui 2013 vor fi nenumarate confruntari armate in Orientul Mijlociu. La concluzia asta putea ajunge oricine intra pe un site de stiri internationale. In Siria, atentatele sunt la ordinea zilei si nu de ieri, de azi, ci de niste luni bune.

Craig Hamilton-Parker anunta ferm ca Statele Unite vor avea mari probleme cu recoltele de cereale, care vor fi si mai slabe decat cele de anul trecut. De altfel, insista sa reaminteasca faptul ca predictia cu cerealele americane de anul trecut, tot lui ii apartine. Da, a fost foarte greu sa intrevada asa ceva. Ar fi trebuit sa intre pe niste site-uri dedicate prognozelor meteo pe lunga durata, ca sa vada ca toti specialistii anuntasera ca va fi un an secetos, iar anul acesta, va fi si mai si.

Vizionarul britanic vede deja si cum va fi noua colectie de moda a Victoriei Beckham. El si o gramada de jurnalisti mondeni, carora fosta Spice Girl le-a soptit "mici amanunte", de natura sa starneasca interesul public. De asemenea, Craig mai are o predictie: familia Beckham se va muta inapoi in Marea Britanie. Spune asta tocmai acum, cand David Beckham a mai semnat pe doi ani cu echipa de fotbal LA Galaxy.

Plina de mandrie, sotia lui, Jane, spune ca ducesa de Cambridge va anunta in luna mai ca a ramas insarcinata. Chiar daca va naste, Jane are grija sa mentina constant numarul membrilor Casei Regale Britanice. Ducele de Edinburgh va inceta din viata, conform predictiilor ei. Printul Philip are 92 de ani, iar in ultima jumatate de an a tot fost spitalizat cu diverse afectiuni.

Tot Jane mai intrevede faptul ca Simon Cowell, cel mai acru jurat X Factor existent pe fata Pamantului, va fi lovit in plin de spiritualitate. Va deveni bun, bland si preocupat de cele sfinte. Putin probabil, atat timp cat va face parte din juriul concursului de talente, pe care chiar el l-a creat.

Ce mai vede Jane: niste alunecari de teren in Marea Britanie, niste muncitori est-europeni batuti de englezi pentru ca le ocupa locurile de munca, asadar, in mare, prezice tot ce scriu ziarele.

Isi tine propria inima in maini!!!... Observator Special: O americanca are fobie fata de copii, dar este profesoara la o scoala elementara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x