Antena Căutare

Ochii albaștri au luat naștere printr-o mutație genetică. Toți oamenii au un strămoș comun

Culoarea albastră a ochilor este poate cea mai râvnită, deși nu este atât de comună. Oamenii cu ochi albaștri nu au existat de când lumea și pământul, iar felul în care ei au apărut este de ținut minte.

Culoarea albastră a ochilor este poate cea mai râvnită, deși nu este atât de comună. Oamenii cu ochi albaștri nu au existat de când lumea și pământul, iar felul în care ei au apărut este de ținut minte.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că posesorii ochilor albaştri din întreaga lume au o origine comună, cauzată de o mutaţie genetică. Chiar dacă nu se cunoaşte cu precizie momentul când a avut loc această mutaţie, există dovezi potrivit cărora strămoşul oamenilor cu ochi albaştri ar fi trăit în urmă cu 6000 - 10000 de ani.

În urma unui studiu bazat pe analiza ADN a unor persoane cu ochi albaştri, specialiştii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit că peste 99,5 la sută din persoanele cu ochi albaştri, au suferit aceeaşi transformare genetică ce a determinat culoarea irisului. Acest lucru indică faptul că mutaţia a avut loc iniţial la o singură persoană, care a devenit strămoşul tuturor persoanelor cu ochi albaştri din lume.

NASA a confirmat în urmă cu câteva minute. S-a găsit NOUL PĂMÂNT!!! Cercetările se intensifică!... O gaură gigantică a apărut în Antarctica. Cercetătorii au intrat în panică și nu au nicio explicație: "Este ca şi c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x