Antena Căutare

Ochii lui Dumnezeu au apărut pe cer! Martorii au filmat totul! Semnul unei catastrofe? (VIDEO)

Un fenomen extrem de bizar s-a petrecut în urmă cu câteva zile și martorii au au filmat totul! Se pare că acesta ar fi semnul ce prevestește apropierea marelui cutremur!

Un fenomen extrem de bizar s-a petrecut în urmă cu câteva zile și martorii au au filmat totul! Se pare că acesta ar fi semnul ce prevestește apropierea marelui cutremur!

În urmă cu câteva zile, chiar pe la momentul în care soarele se pregătea să apună, câțiva localnici dintr-un oraș suedez au ridicat ochii spre cer și au văzut cât se poate de clar conturul unei perechi uriașe de ochi!

Așa cum era de așteptat, oamenii au scos imediat telefonul mobil și au filmat sau au făcut poze, totul pentru a surprinde straniul fenomen ce a semănat teamă.

Ajunsă pe internet, imaginea a devenit imediat subiect de controversă. Unii spun că ar fi vorba despre un semn rău, în timp ce alții consideră că cei doi ochi apăruți pe cer prevestesc de fapt apropierea marelui cutremur.

Au fost și voci care au susținut că aceștia sunt ochii lui Dumnezeu și că apariția reprezintă o avertizare pentru omenire.

Mai bine de 300.000 de oameni au văzut imaginile, dar nu s-a găsit deocamdată o explicație rațională pentru bizarul fenomen.

Profeția cumplită pentru Crăciun! Pericolul este la un pas să se întâmple... Un mini oraş de poveste a îndulcit capitala Suediei. Zeci de căsuţe din turtă dulce s-au întrecut într-un concurs inedit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x