Antena Căutare

Omul care nu da doi bani pe cumparaturi: Andrew Hyde detine doar 15 obiecte!

Reducerile din mall-uri nu il afecteaza deloc pe Andrew Hyde. El ar putea fi singurul om din lume care nu da doi bani pe cumparaturi: fie ca e vorba de shopping de accesorii si haine sau de gadgeturi performante. De fapt, Andrew detine doar 15 obiecte si nu are nevoie de nimic mai mult!

Desi are atat de putin, Andrew Hyde e bogat - a vizitat zeci de orase si a locuit in toata lumea, iar acum s-a stabilit in New York. In 2010, Hyde a decis sa iasa din zona sa de confort si a facut un gest maret: si-a vandut toate bunurile, in afara de 15 obiecte. Cu banii stransi, bloggerul a plecat intr-o calatorie in jurul lumii. De atunci, s-a obisnuit sa traiasca cu putin.

Desi in cele 15 obiecte nu intra si chilotii sau sosetele, este totusi admirabil ca se poate descurca doar cu o mana de lucruri. In fond, femeia obisnuita detine 20 de perechi de pantofi, dintre care jumatate nici macar nu ii poarta regulat.

"Odata ce te obisnuiesti cu simplitatea, normalitatea complexa a altora devine un lucru indraznet. Nu mai stai sa te gandesti ce camasa sa porti, o imbraci pe cea care nu ai luat-o ieri", spune Hyde.

Dar care sunt cele 15 obiecte esentiale pentru viata lui Hyde? Un rucsac, un pulover, un tricou, o camasa, pantaloni scurti, o pereche de blugi, o pelerina de ploaie, o camasa eleganta, un prosop care se usuca imediat, o trusa cu produse de toaleta, ochelari de soare, pantofi de alergat, portofel, laptop MacBook Air si un iPhone 3GS.

foto: ecouterre.com

O sculptura mayasa veche de 1.400 de ani, descoperita intr-un sit arheologic din Guatemala... VIDEO! Respira, se joaca cu furculita si cu papilele tale gustative: aceasta este mancarea "vie"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x